söndag, mars 29, 2009

Mina kurvor

Jag har lånat hem en blodsockermätare från jobbet och gör blodsockerkurvor på mig i helgen. Det är minsann inga vackra kurvor. Eller kurvor och kurvor. Jag ligger konstant på ett alldeles för högt värde. Ungefär som de s.k. kurvorna på kroppen då...

Jag är glad att den envisa hjärnan till slut lyckades övertyga mig om, att det var något som var alldeles fel i kroppen. Att den skickade de kliande utslagen på mig och på det sättet fick mig att äntligen gå till doktorn.
Att maken tjatat under ungefär ett år, hade ju inte hjälpt...

Nåväl, imorgon ska jag tillbaka till husläkaren för nya prover. Då tar jag med mina anskrämliga kurvor. Hoppas att jag kan få behandling insatt så fort som möjligt.

Och inte kan jag sova på morgnarna heller. DÅ är det verkligen något som är fel. Har varit vaken i flera timmar.
Idag ska visst sommarmöblerna fram. Är det inte något mer som ska ställas fram?

12 kommentarer:

Nonna sa...

Uret kanske??!! Det är det enda som märks av sommaren här annars snöar det tätt tätt! Hoppas du får justeringshjälp snabbt så dina värden blir rätt - annars kan du väl det mesta om vad man bör och inte bör så det gäller nu att hålla sig "på den rätta vägen" kanske försvinner de där retliga kilona oxå på köpet.
Kram i sommartider! Nonna

Znogge sa...

Det var verkligen för väl att du kom iväg! Hoppas du får ordning på blodsockret snarast möjligt. Men jag förmodar att du behöver medicinera...

amlor sa...

Hoppas verkligen du får ordning på allt i "kroppastollen", som min mormor alltid kallade den.
Det måste vara hemskt att aldrig få känna sig frisk och kry. Det är så svårt att föreställa sig hur du har det.

Ang. Robinson: jag gillar också profiler men denna tjej blev lite för mycket för mig. :)
Ang. Låt den rätte...Den filmen glömmer jag inte i första taget. Så stark.

Ha det så gott det bara går och lycka till i morgon. Tänker på dig.
Kramar

Katinka sa...

Hoppas du nu kommer iväg till läkaren och får rett upp det här! så ska du ju inte ha det din stackare! Men bra med ett jobb där man kan låna lita instrument för att diagnostisera sig själv... Det hade jag behövt!

kloktok sa...

Huvva, hoppas du får ordning på kurvorna! Hmm, KLoktok funderar på att ställa fram solen, men den kan jag inte se någonstans... Får la köra lite ljusteari med hjälp av ficklampa eller nå't!;P
Sköt om dig. MVH & kram

Pia sa...

Hoppas du nu får ordning på kroppen!

Det kändes fånigt att ställa om till sommartid när det vräker ner snö därute!! *suck* Men det sägs ju att den nya snön hjälper till att få bort den gamla.. så jag håller tummarna att det blir snöfritt till midsommar åtminstone!! ;o)

Madonnan sa...

Trist med alltför stora kurvsvängningar. Lycka till hos doktorn!

Kram

Kristina Birkesten sa...

Imse!
Ja, det var en evig "tur" att du fick utslagen.. hoppas också du får ordning på kurvorna! Alla som det ska bli ordning på!

Säger som Kloktok, kan man inte ställa fram solen?

Kramar!

Susjos sa...

Bra att du träffar doktorn i morgon,så det blir ordning på ditt blodsocker! Snart är du pigg som en nötkärna igen! och det blir ju inte sämre av att våren är på väg...tror jag?!
Kram!

Gunnar sa...

Hej
Det låter jobbigt med blodsockret.
Faktiskt så kom några sommarmöbler ut på altan igår när solen värmde gott.
i-)

Gunnar sa...

p.s
Robinson tog sig lite igår tycker jag.Skall väl följa det trots allt. Nu är allt som vnaligt där. Enpakt av killar inbillar tjejerna att dom får vara med tills det blir kvinnominoritet .Då röstas dom ut en efter en...

Bara jag sa...

Så bra att du är på gång med att få ordning på det där med sockret.
Knasboll som väntar så länge..
Men jag känner igen det där utbrändhetssymtomet du skriver om.
Kram