torsdag, mars 26, 2009

Så jäkla dum

Upptäckte idag att jag har ledig dag imorgon. Tyvärr hade jag glömt bort det och planerat in flera hembesök. Hur kan man glömma att man är ledig?
Och ikväll som jag ska på Thåströmskonserten. Kan nog bli sent. Hade behövt min sovmorgon imorgon.
Har också bokat in mig på en föreläsning imorgon. Vi har hälsoveckor på jobbet. Den heter "Happy brain". Kanske kan vara bra för min hjärna, som jag tydligen glömmer hemma ibland.

Undrar också varför jag är så jäkla dum, att jag går ända in i det längsta, innan jag söker läkarhjälp? Har gått så länge med mina diabetessymtom, men inte förrän kroppen protesterar med en massa kliande utslag, kommer jag till skott.
Jag vet att det här har att göra med att jag är utbrändhetstypen. Jag sätter inte stopp, förrän jag kraschar.
Men varför lär man sig aldrig?

15 kommentarer:

kloktok sa...

Vad trist att du glömt bort att du har ledig dag!:-O Kanske är det så att du känner till tecknen på utbrändhet och därför ignorerar dem och kör på tills det blir tvärnit? Inte bra, men KLoktok har lite av detta i sig...
Sköt om dig hörru! bamsekram

Nonna sa...

Ja Imse vi är ju av den sorten att vi inte ska klaga, vi ska avvakta med defekterna för det kan ju gå över, åtminstone min generations barn vi skulle sitta ner och hålla mun o inte ta så stor plats och nånstans vill man tränga undan att det kan vara det man innerst inne befarar. Nu får du hjälp och kommer att må bättre snart men visst kan man fundera varför man bär sig korkat åt ibland.
Sköt om dig from nu kan allt bara bli bättre! Kram Nonna

Znogge sa...

Tyvärr lever vi inte alltid som vi lär! Oftast är det dessutom ambitiösa, flitiga arbetsmyror som gör precis som du. Går in i det längsta utan att söka hjälp. Man ska ju inte klaga osv... Men igentligen är det just det man ska!
Kram!

Kristina Birkesten sa...

Imse!
Nej, varför lär man sig aldrig? Tänk om vi kunde bli lite klokare..

Hoppas konserten blir fin ikväll!
Kramar!

Anni sa...

Det känns trots allt lite skönt att det är fler än jag som glömmer...
Och visst blir man arg på att man aldrig lär sig! Hoppas att du får den hjälp du behöver och att det vänder snabbt!

Min hemsidesadress får du om du mailar till cloetta_glas@hotmail.com

veiken sa...

Oj, glömma en ledig dag....då kan man ju undra! Du tar väl ut den sen hoppas jag! Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Men vad tråkigt att du hade glömt av det. Samtidigt; vad kul att gå på konsert med Thåström:)
Kram Lallis

Jonas sa...

HA DET BRA PÅ Thåströms konserten!!! DET om något borde väl ge en "happy brain"...
Glöms och disträ... JAG då som en gång åkte till jobbet, stämplade in och TYCKTE väl att det var lite LIIITE folk om man säger så. Jag trodde det var FREDAG, men det var... LÖRDAG!!!! Fasen va' skämsigt... O självklart skulle ju ALLA få reda på det va mina "pratsjuka" jobbarkompsar. Får höra detta än idag....
Det var bara att åka hem igen....

Susjos sa...

Man är inte sjuksköterska för intet! Vi väntar i det längsta att söka hjälp! Jag väntade i tre veckor innan jag röntgade min fot,som ju visade sig vara en fraktur! Hur dum får man va??!!!
Hoppas konserten var bra! Och hoppas att du snart känner dej piggare :)

Gunnar sa...

Hej
Tråkigt att du glömde den lediga dagen. Du skall absolut gå till läkaren med dina bekymmer. Finns ingen anledning att vänta med det.
i-)

Katinka sa...

Dags att sätta stopp Imse! Då man har glömt bort att man har en ledig dag behöver man nog varva ner en aning. Hoppas verkligen du gör det! Blir ju lite orolig för dig nu...

Humlina sa...

Nä imse! Inte är du dum alls. Slå inte på dig själv. Vi är många som gör och gjort likadant..också jag.. och alldeles för många är kvinnor som är vana att tänka i banor som att hinna med allt och alla. Först när man blivit frisk inser man hur sjuk man varit och på något märkligt sätt verkar det som om man skruvar upp farten ju mer man behöver stanna av. Och den som är inne i karusellen är den som sist inser hur slut den är, hur dåligt den mår.Rödljuset blinkar för fulla muggar för dig imse..dags att dra i bromsen och ge dig själv vila och ro. Stooor varm kraftkram

Anonym sa...

Det går att le åt eländet därför påminner jag om sommartiden i helgen =)

/Margareta G

Nisse sa...

Jag tror att psykologerna kallar det 'förträngning' eller möjligtvis 'förnekande'. Vi vill inte se 'sanningen' om den inte är till vår fördel.

Om vi verkligen skulle lära av våra misstag så skulle vi ALDRIG:
- äta för mycket
- dricka x mängd alkohol så det påverkar dagen efter.
- handla på kredit
- slarva med sömn och vila
- etc...

Massor med kramar!

diana sa...

Det är nog ett problem som många dras med. Det där med att blunda och bara dundra på som vanligt. Hoppas att det går bra för dig. Och visst är Thåström bra ;)