lördag, juli 25, 2009

Motvalls kärring

Jag är ju en sån människa som alltid är lite motvalls. Ibland mot min egen vilja faktiskt. Jag bara är sån.
Ta till exempel det här med leggings eller vad det nu heter, benkläder hette det förr i tiden.
Jag tycker att det är väldigt skönt att ha leggings under kjolen, speciellt om man cyklar. Om man nu inte vill visa hela underredet, när kjolen fladdrar upp förstås.
Men nu har ju alla, precis alla, damer och tjejer såna benkläder och då blir jag tvärsemot. Vill inte ha nåt som varenda människa har. Tycker till och med att det börjar se fult ut.
Tänk så fånig jag är.

Det är likadant med Foppatofflorna förresten. Köpte mina rätt tidigt och hade dom jättemycket i början. Men nu står dom undanställda. Alla andra har ju...

Så på måndag står jag inför ett problem, när jag börjar jobba igen. Blir det kjol med eller utan leggings? Eller blir det dom vanliga jeansen?
Det är bara på somrarna som jag använder kjol, för vanliga strumpbyxor går fetbort, som ungdomarna säger.

Från det ena till det andra, så har vi ätit kinamat på Ho´s, på Hornsgatan i Stockholm idag. Mycket gott! Bästa kinamaten.
Kan verkligen rekommenderas.

Nu vill jag ha lite råd och tips angående leggingens (heter det så?) vara eller icke vara!

15 kommentarer:

Marie S sa...

På med dom vet já... sluta nu upp med det där... en får vara glad att det är mode med sånna där fortfarande så man slipper visa de fula benen med de verse skavanker och gud vet vad .. ha ha ha.
Jo Ho´s har väldigt god mat !
Kram och natti !

Ejsans värld sa...

Låter nog som det blir jeans tycker jag.
Jag har aldrig kjol annars håller, knappt på sommaren,. Men strumpbyxor ICKE.
Men leggings tycker jag är snyggt.

Svar: Kameran ljuger aldrig sägs det, men det gör den lite, syns mer från sidan. Varför jag inte har byxor nu är för de har "krympt".

Kram

trollpackan vägrar leggings sa...

Jag har och har aldrig haft leggings till kjol och klänning. Inte byxor till klänning heller för den delen som en del har. Jag har alltid tyckt att det är fult.
Och en Foppatoffel har aldrig fått komma i närheten av mina fötter...har aldrig ens provat en..de är så j-a fula och klumpiga.

Det är ju det som är grejen med kjol och klänning på sommaren tycker jag, att man kan ha bara ben;)så på med kjolen och inga leggings!

kramen

Mofsan sa...

Hm jag är kluven här också. Det är ju onekligen mer praktiskt att ha dem om man har en kort kjol och ska svassa runt på jobbet men å andra sidan så tycker även jag att det börjar gå troll i leggings/långkalsonger...
Jag tycker det kan se coolt ut när man har dem som en piffig detalj, tex knallröda och tar upp den färgen i överdelen också men annars?
Äsch jag måste gå in här och läsa vad andra tycker för jag hjälpte dig inte ett dugg ser jag *gapskratt*

kloktok sa...

Leggings? Långkalsonger eller?:-O
Ha vad du vill vettja!:)
Oavsett vad andra har eller inte...
Själv har jag mest shorts, vanliga byxor eller piratbyxor...
På finkalas definitivt strumpbyxor till kjolen.
Ha det gott. Fridens & kram

Znogge sa...

Jag har aldrig riktigt gillat leggings men köpte ett par i våras. Finns fördelar när det är så där halvkallt. Vad andra har bryr jag mig inte om längre!
Kram!

Madonnan sa...

Själv är jag ju hundra år efter alla andra så jag har inte börjat använda leggings knappt, men det ser trivsamt ut på andra :)

Ha du det som du känner för och tack för tipset om Ho,s. Låter bra och gott!

Kram

Katinka sa...

Haha... ja, det där är en svår fråga. Själv älskar jag leggings så för mig är det enkelt, men det är klart att det är trist att ha samma sak på sig som alla andra....

anna sa...

tajts som är så skönt och bra, jag kan kanppt leva utan tajts, min aben har fått så ful form numera, men med tajtsen så gömmer man de värsta defekterna!

Pinglan sa...

Hihi, jag känner igen det där med att inte vilja ha det som alla andra har. För ett ta sedan började jag ha en urtavla på min blogg. Men sedan började alla andra ha det också, så jag tog bort den.

Gör hur du vill med leggingsen. Huvudsaken att det känns bra för dig.

Ha en fin fortsatt dag och jobba lugnt imorgon!

Susjos sa...

Leggings är okey,men värre med foppatoffeln! Skulle aldrig köpa mig ett par,trots att de flesta på jobbet springer runt i dessa fula "skor"!

Nonna sa...

Leggings är OK men några foppa har jag inte och kommer inte att ha heller. Däremot älskar jag linnekläder, byxor, tunikor, västar det är så skönt och svalt och om det är omodernt struntar jag i det!
Var stolt över motvall det finns så många som tretton på dussinet av den andra sorten.
Kram Nonna

anne sa...

Vad säger du om ett mellanting? Leggings så korta att de inte syns under kjolen men som skyddar dig från att flasha underredet om uppåtvindar skulle uppstå?

Åhléns har...:)

UnderCover sa...

Huvudsaken är ju att man trivs i det man har på sej. Jag trivs inte i så'na där leggings men för mej så funkar det helt klart om andra har det.
Jag och motvalls funkar däremot riktigt bra - är himla bra på det åxå :o)

Bara jag sa...

Jag tycker att du ska dra på dig legginsen och cykla "fritt". Jag älskar dessa brallor men har svårt att ha dem nu för såren och slangen sitter precis där de sitter som hårdast. Jag hade ändå tänkt i förväg och köpt några som var extremt stora, men tji fick jag de sitter för hårt.
Kram och extra kram
Maggan