fredag, maj 22, 2009

Tiderna förändras

Ja, det är sant, tiderna förändras och vi med dem.
Maken, till exempel, har börjat tycka om fisk och vitt vin. Och jag har börjat gilla whisky.
Fast det ska vara en smutt, bara. Single malt, med några droppar vatten i.

Något som maken däremot inte har börjat tycka om, är min musiksmak. Jag drog ju iväg honom på en konsert med Thåström för ett tag sedan. Han har fortfarande mardrömmar.
Nu har han sagt till mig, att jag absolut inte får boka några biljetter utan att fråga honom först.
Nu har jag ju faktiskt gjort det, men den här gången blev det godkänt. Jag har köpt biljetter till Springsteen den 4 juni.

Jag såg att mina idoler Coldplay, kommer till Sverige i augusti. Tyvärr är det slutsålt, vilket fick maken att dra en lättnadens suck.
Nu väntar jag bara på att Madrugada ska komma hit, men då får jag nog gå själv. Tror inte att maken utsätter sig för det.
Fast jag vet inte om den gruppen kommer att göra några mer spelningar, då en av musikerna avled förra året.

Sen fick jag också för mig att jag skulle boka ett hotellrum i Stockholm, till den 4 juni, men tyvärr verkar det inte gå att uppbringa ett ledigt rum till skapligt pris. Jag är ledig den 5:e och tänkte att det kunde vara trevligt att gå på stan då.
Maken jobbar ju i Stockholm, så han skulle kunna åka till jobbet på morgonen från hotellet. Men tyvärr, det verkar vara hopplöst att få tag på ett rum.

Nä, nu ska jag snurra runt lite på internet och kolla om det finns några andra skumma konserter, som jag kan boka biljetter till!

16 kommentarer:

amlor sa...

Visst är det roligt att gå på konserter.
Thåström hade jag gärna sett.
Själv ska jag på U2 i sommar. Det ser jag verkligen fram mot.

Kramar :-)

anna sa...

ja man blir som man umgås heter det ju!

Znogge sa...

Konsert är aldrig fel! Inte så ofta i varje fall :-) själv är jag en obotlig vinfantast men visst kan det smaka gott med lite whisky då och då...

Charlotte sa...

Härligt med konserter, men jag håller nog med din man...Thåström är inte direkt min musik heller...men Springsteen ..mmmm....ni kommer nog att njuta :-) Kul, kul!! Sonen och flickvännen ska oxå dit!

Sist jag var på en konsert var när Judas Priest spelade...för några år sen :-(

Kramar!

Tant Brun sa...

Jag skriver som Anna man blir som man umgås ..nästan i allafall..men whiskey..näeee där går gränsen..ia lla fall för mej..tur för han de..hehehe
kram Bibban

Anonym sa...

Åh konsert var ju evigheters sen jag var på! Hoppas du finner fler överraskningar till maken och dig! Ha det gott! Kram Anna

Ejsans värld sa...

Undrar om din man har det så lätt? Jag skojar bara.
Sprinsteen är inte dumt, men där är det barnen (snart barnbarnen) som springer på varenda konsert. Dottern far runt hela Sverige(Göteborg-Stockholm) men i år har jag inte hört något.

En gång var hon och sonen på Ullevi utan att de visste om varandra och när de går ut går de rakt på varandra från varsin sida. Bland alla dessa människor.

Tack för komplimangen om bloggen. Från början hade jag tänkt ändra efter ett tag. Det var mörkt och bilder på sidan. Men nu gillar jag den. Huvudet ska göras om det passar inte in. Men det får vara tills jag hittar något.

Ha det så fint på dina konserter. Du hitta säkert fler. De är fördelen med Internet.

Kram

pinglan sa...

Det var längesedan jag var på konsert, fast vad jag minns var det kul.

Du kanske får tag i ett hotellrum som är avbokad framöver? Fast 4 juni är ju snart iochförsig.

Ha en härlig lördag!

Kram!

Bitte sa...

Aaaah,Springsteen skulle jag väldigt gärna vilja de irl!Han är ju superbra!Whiskey är inte alls dumt,har lärt mig smutta på det.Lite vatten till med is är bra.Förresten,Coldplay,har inte hört talas om dem alls.Måste nog googla på dem.Jag och mannen min har rätt lika musiksmak.Hans idol är Elvis däremot.Inte min,men gillar honom iofs.

Veiken sa...

Lyckliga,lyckliga du!!! Bruce Springsteen * himlar med ögonen* kommer ju inte hit till Göteborg i år, tyvärr. Har sett och hört honom flera gånger. Du får en kanonkväll. Jaha, du ska gå på skumma konserter du. Hahah! Lycka till med bokningen.

Jonas sa...

Jag gick mycket på konserter förr, men nu är det säkert 15 - 15 år sedan senast, har liksom tappat gnistan lite det är jämt så mycket annat.
Har ju en fin arena här Cloetta Center där alla möjliga gammla veteraner spelat, men det blir liksom inte av.
Wisky förslag Om du gilla Idle of lay / Highland single malt så....
OBAN, och så har jag hittat en som inte är så dur , men ganska bra smak Speyside.....
Sedan har du ju de rökiga Laprohaig och Lagavulin...

Fighter/Tindra sa...

whiskey....hujedamej!
Men en kram kan du få!

Bums.nu sa...

Riktigt bra blir det när man lär sig GILLA förändringar, då har man nåt långt :-)

Katinka sa...

Ja, men det tycker jag definitivt att du ska göra. Boka på bara. Han kan väl inte bara komma och komma liksom. Säga att det inte går an. Tacksam borde han vara.

Madonnan sa...

Vad roligt att du gillar konserter och att maken får utveckla sin musiksmak...

Kram

Herta sa...

Men Springsteen måste han väl klara av. Annars är det bra träning inför mer spännande konserter.