lördag, november 12, 2011

Nya vänner

Helgen spenderar jag ute i min stuga. Igår kväll kom några vänner på besök.
Min bästis och kollega, samt tre ytterst trevliga herrar från Stockholm. Dessa herrar har jag lärt känna genom bloggen och facebook. Det här var andra gången vi träffades. Men det kändes som om vi känt varandra i många, många år.

Det är rätt fantastiskt att man kan få nya vänner genom internet. Och att det klickar så bra när man sen träffas i riktiga livet. För jag tror inte att det är helt enkelt att skaffa vänner i mogen ålder. Så de här fyra människorna ser jag som en rikedom.
Vänskap som måste vårdas och bevaras.

Idag är jag således trött. Kezzi likaså. För till gänget hör också en liten hund. Som ansattes av Kezzis enorma energi under hela kvällen. Kezzi är en riktig partyprisse, som med lätthet håller igång fram på småtimmarna.

Det mest spännande som hände för dessa två hundar, var nog att en talgoxe lyckades ta sig in genom den öppna altandörren. Lugnt och fridfullt flög den omkring i stugan. Herrarna lyckades till slut fösa ut den genom dörren.

Och idag har ett gäng talgoxar flugit omkring här utanför. De har satt sig på altanen och stirrat in genom fönstren.
Förmodligen var det väl gårdagens fågel, som berättade om partyt för sina kompisar. Så lite besvikna blev de nog, när endast en trött hund och en trött tant befann sig i stugan.

För först nu när klockan snart är 15, känner jag mig mogen för en dusch och för att ta mig an den stora disken.
Det tar på krafterna, att hålla igång sent på kvällen!

7 kommentarer:

Lisbeth sa...

Så kul det låter. Ja man undrar ju hur människor träffades förut. Var det på dans? Så urgulligt med en partyprisse till hund. Härrom morgonen hade jag en taloxe i köket. den var inte lugn och go. Helt hysteriskt kan man säga. med hjälp av ett lakan motade jag ut honom. Hjärnskakning 10 gånger om för lilla fågeln
Ha en fin kväll

Znogge sa...

Så trevlit med nya vänner! Nätet är fantastiskt på många vis. För såväl två- som fyrbenta ;-)

Kram

Mimmione sa...

visst är väl nätet bra till att skaffa nya vänner, tyvärr har jag aldrig kommit så långt som att faktiskt träffa dom. Är nog lite för feg ändå

V sa...

Så trevligt. Herrar på nätet. Skicka genast länkarna! ;-)

Må gott! :-)

Kim sa...

Fantastiska du.
Alltid kul att ses.
Puss.

kloktok sa...

Låter som du börjat få "lite" medflyt i motgångarna. :-) Alltid trevligt med nya vänner och visst är det svårt att hitta nya i riktiga livet... Då kan nätet hjälpa till på traven.

Sköt om dig.
Fridens & kram

Susjos sa...

Men åh...låter som en toppenhelg! Tänk va webben kan göra = nya bekantskaper!!