fredag, november 25, 2011

Ser inte fram emot

Jag är väldigt dålig på att blogga, känner jag. Förskräckligt dålig. Alltid är det något annat som ska göras. Oftast jobb. Som nu.

Journalprogrammet på jobbet havererade sent på eftermiddagen idag, när jag kom tillbaka från dagens vårdplaneringar och skulle sätta mig och dokumentera.
Då blir man inte glad. Inte det minsta. Nu har det visst kommit igång igen. Så jag ska strax sätta mig och skriva journaler.

Kvällarna denna vecka har gått åt till God mansutbildning och körsång. För på söndag har vi en liten konsert utanför Uppsala slott.
Uppsala har ju gått och blivit en stor stad, jättestor, och det ska firas rejält på söndag. Sång, musik och stort fyrverkeri blir det.

Någon sa visst att det är första advent på söndag. Och att man då ska ha femtioelva stjärnor och stakar i fönstren. Nu kommer jag inte att ha det. Inte på långa vägar.
Vi får se om morgondagen ger mig lite tid för pynt. Annars får det vara.
Advent och jul kommer ändå. Och i år ser jag inte det minsta fram emot kommande helger.

5 kommentarer:

Pennelina sa...

Kram <3<3<3

Susjos sa...

Hm, måste du jobba över för att journalsystemet inte funkar? Låter ju inte klokt ju!

Jo,det blir ju advent och jul hursomhaver! Man behöver inte pynta!
Förstår att julen kommer att bli annorlunda för Dig i år♥ ♥ ♥

Hade verkligen velat åka till vackra Uppsala på söndag,så trist att jag jobbar :(
Ha en bra helg!!
Kram!

Med Lenas egna ord sa...

Jag ser inte heller fram mot helgerna, tycker att det mest är jobbigt. Och ensamt sedan barnen åkt på juldagen. Nyår firar jag solo som jag gjort sedan min man dog för 8 år sedan.
Har mina assistenter, men det är inte samma sak.
Förr sade jag jämt att när jag gått i pension så skulle jag flytta tilll Uppsala. Nära till allt och har släkt där. Men så blr det nu inte... Är låst i denna pyttestad.
Trots allt önskar jag dig en trevlig helg. Här är det skyltsöndag också, är det något för dig kanske?
Kram

Znogge sa...

Det är du som lägger ribban för hur det ska vara. Förstår att helgerna känns tunga i år...

Många kramar

Lisbeth sa...

Som tur är så finns det ingen pyntregel. vill man inte så behöver man inte. Det här är första gången på många år som det är kul därför gör jag det. Blir lite så där må bra känsla. Åren före har det varit si och så. Jag har inte lidit någon nöd där är nog mest omgivningen som tyckt och tänkt men dom ska man strunta i en sån här gång. Det finns viktigare saker i livet
Hade jag bott närmare Uppsala hade jag kommit och lyssnat på er men nu får önska lycka till i stället
Kram