torsdag, juni 12, 2008

Äntligen

Äntligen klar! Jag har lagt in 12 annonser på Tradera och det är ett riktigt pillergöra. Först ska allt fotas, för att sen föras över till datorn. Sen ska de förminskas och annonserna ska utformas. Fast värsta jobbet är nog avslutningen, om man får grejerna sålda. Då ska det paketeras och vägas. Mail ska skickas.
Det som jag har annonserat ut, är kläderna från min garderobsrensning häromveckan. Det mesta lämnade jag in till Brödet & Fiskarna, men de lite finare kläderna hade jag först tänkt lämna in till en annan secondhandbutik. Men när jag kom dit med min kasse, tog de inte emot kläder just den veckan. Så jag bestämde mig för att sälja på Tradera istället. Och nu kom jag mig äntligen för att sätta igång.
Så nu är det bara att hoppas att budgivningen startar.

8 kommentarer:

Znogge sa...

Vilket tålamod du har! Saker som är i hyfsat skick skänker vi till frälsningsarmén eller stadsmissionen där det verkligen kommer till nytta. Annars kastar jag. Lite för mycket ibland till och med...
Lycka till med försäljningen!
Kram!

pinglan sa...

Hoppas nu du får kläderna sålda. Trevlig helg på dig!

Sommarhälsningar!

Anonym sa...

Vilket alias har du på Tradera?
Du kan maila det till mig om du inte vill lägga ut det på bloggen.

Ha en trevlig helg.

Bloggkram från Farmor K

Durimoll sa...

Lycka till

kloktok sa...

Du var mig en flitig en! med tålamod!:-) Vill önska dig en trevlig helg. Sköt om dig & ha det gott. MVH & kram

Anonym sa...

Va duktigt du har varit och vad spännande. Ska bli mycket intressant och läsa ifall du får något sålt. Håller tummarna!!/Rosa

veiken sa...

Är det inte mer jobb än roligt? Hoppas du får sålt dina grejor!

amlor sa...

Synd att jag inte hängde med om det där med kläder. Jag behöver, noga räknat, väldigt mycket av den varan. Har inte haft tid för bloggen så jag får skylla mig själv.

Lycka till med försäljningen! :)