söndag, juli 06, 2008

Kalas

Igår dök yngste sonen upp helt oväntat, gissa om jag blev glad! Han jobbar hela sommaren som seglingsinstruktör, långt ute i skärgården, och hade fått några dagars ledigt. Det blev en trevlig middag ute vid stugan.

Nu har även äldste sonen anslutit sig och snart kommer min mamma. En rabarberpaj står i ugnen, glass finns i frysen. Det är snart fikadags!

Jag blir så barnsligt glad, när barnen kommer hem, det är inte så ofta nu för tiden. De har så mycket om sig och kring sig jämt.

Fikakalaset fortsätter imorgon, för då fyller maken år. Av mig får han konsertbiljetter till Stevie Wonder, på Globen i höst. Det är hans ungdoms idol, så jag hoppas att han blir glad och att jag får följa med!

7 kommentarer:

Myntdrottning sa...

Men så trevligt att han åkte hem till gamla mamma då och inte till nån kompis i stan! :) Det är bra betyg! Hahaha...

Myntdrottning sa...

Tittar in och säger natti natti till dig. *gäspar*

Syster Yster sa...

Vad det låter avspänt och skönt. Visst blir man glad när de dyker upp. Konstigt nog så blir jag gladare om de kommer oanmälda. Spontaniteten har nästan försvunnit idag. Det ska planeras in allting.
Fira på och njut av sommaren, den går ju så himla fort förbi!

BloggOraklet sa...

tänk om han tar med någon annan

moniqas sa...

Mmh.. det blir så när de växeer upp juvelerna. Skönt att de har fullt upp men visst kan det kännas lite tomt ibland efter dom. Men huvudsaken de trivs. Ha en skön fortsättning på sommaren! ;-)

Znogge sa...

Så trevligt med besök! Hoppas morgondagens födelsedag blir till belåtenhet ocikså!
Kram!

livetsommaria sa...

Är också ett stort fan av Stevie Wonder. Såg honom på Stadion för ett par somrar sen och han var underbart bra!!!!