torsdag, juli 03, 2008

Kort stubin

Ungefär såhär arg blir jag när jag håller på med min korttillverkning. Tror ni att jag får till någonting vettigt? Nä, en treåring gör bättre kort än vad jag gör.

Häromdagen tänkte jag göra ett kort med en bil på, till maken som fyller år på måndag. Blev det en bil? Inte riktigt. Det ser mer ut som ett ufo, och det är ju mer min grej. Han föredrar bilar.

Jag har lusläst internet, för att hitta tips och inspiration, men jag måste säga att språket som används i scrap- och kortkategorin är rena grekiskan. Så otroligt många konstiga ord och uttryck, som ingen vanlig människa begriper.

Inte heller kan jag skriva ut foton eller bilder, för skrivaren har gått in i en långvarig dvala. Den enda som möjligtvis kan få liv i den, yngste sonen, är borta hela sommaren.

Jag vill göra roliga kort, inte nuttiga och romantiska med blommor och spetsar. Så var, var hittar jag inspiration till sådana?

5 kommentarer:

Znogge sa...

Fråga Helena! Hon har säkert massvis med tips! (Vildaella)

Kram och lycka till med skapandet!

Syster Yster sa...

Ja jag vet inte. Jag är inte så pysslig.
Men jag har faktiskt börjat virka???? Jag är nog mest förvånad själv. Men det var en utmaning från dotterns svärmor :)
Får väl se hur länge det varar.
Kram

curlingmormor sa...

Måste säga att jag tycker att det verkar väldans pyssligt och svårt med dessa kort, du är duktig som försöker i vilket fall.
Kramizzzzz

Gunnar sa...

Hej
Hoppas du får till det med Dina kort.Jag använder enkla Picture IT för grattiskort o dyl.Funkar skapligt.
:-)

BloggOraklet sa...

ja några tips av mig kan du inte få tyvärr