söndag, november 14, 2010

Mona går

Så avgår då Mona. Inte en dag för tidigt, om ni frågar mig. Hon och partiet har fört en otidsenlig politik. Nu krävs förnyelse av stora mått, för att komma igen.

Arbetarklassen är inte längre vad den har varit och nu för tiden ärver man inte partitillhörigheten av sina föräldrar.
Sverige är inte det industrisamhälle, som vi har varit vana vid. De traditionella industriarbetarna är snart ett minne blott.
Dagens arbetare är mer välutbildade och kräver en annan sorts politik.

Politikersverige måste också våga ta tag i obekväma frågor. Vi får inte ett bättre samhälle, bara för att vissa frågor tystas ner.

Nu är det upp till bevis för partiet. Att skapa en politik för det moderna Sverige.

6 kommentarer:

gladmymlan sa...

ja jag applåderar för fullt! Mona skulle i mitt tycke aldrig ens ha kommit till den positionen hon kom, hon ingav inget förtroende alls, arrogant, högfärdig och hela tiden bara SITT bästa för ögonen inte partiet ( för då skulle hon backat innan valet) ...jag har varit mer sosse än höger förr, men på grund av deras konstiga inställning, och för att dom så högljutt skriker ut hur mycket dom "värnar" om alla människors lika värde, men i samma minut ser till att få ut så mycket som möjligt "privat" för partiets pengar..ja då har jag hellre en som Reinfeldt vid rodret.
jag vet mycket väl att val inte ska handla om Personer, utan Partierna, men jag kan inte rösta på varken Ohly som beter sig som en liten liten barnrumpa och pekar finger/ räcker ut tungan och dyl, eller på Mona som enbart är en arrogant självgod ko---ssa om man får säga så...
så jag gick åt högern istället. nej framför ett "mer utvecklat" socialdemokrats-parti, dom MÅSTE hänga med i svängarna och inte köra sin gamla invanda spår med fraser som är meningslösa och bakåtsträvande..
det är ju inte klokt att ett högerparti verkar vara mer ett "arbetar" parti än Sossarna själva?!
oj nu blev jag politisk så här på kvällskvisten:))

hoppas nu nån bra kommer till ledning hos soccarna så man har åtminstone en möjlighet att välja vänster nästa val...

4U2! sa...

Vad man än tycker så känns som mobbning varit med i spelt och det är något jag inte gilar. Ingen skall behöva vara med om mobbning, ingen.

Filifjonkan 1 sa...

Ja här får du mer applåder precis som jag sa går förnyelse bara de gör sig av med den där Tomas Gnällros också en riktigt förlegad gråsosse är det med. Förnyelse var ordet sa Bill

Helga sa...

Jag tycker det ska bli intressant att se vem som väljs nu. Det känns inte som att det finns någon riktigt intressant kandidat. Personen i fråga måste ha karisma...

Charlotte sa...

Personligen tycker jag att det är så synd att hon har gjort bort sig, för nog har vart en slags hetsjakt på Mona, sen tobleronetiden.

Tycker det är synd, hade gärna sett att en kvinna kommer på statsministerposten snart.


Kram!

Znogge sa...

Hon har blivit hårt åtgången Mona även om hon inte på något vis är min favorit. Men hade inte Anna Lind blivit skjuten hade nog Mona aldrig fått jobbet. Fast vad hjälper det. Om om inte fanns...