tisdag, december 14, 2010

Fullt ös

I söndags deltog kören "Kör för alla" i Julkörskampen i Gränby centrum i Uppsala. Det är en körtävling som pågår fram till jul. Det var trångt, men mycket trivsamt och lyckat.
Har ni lust, får ni väldigt gärna gå in och rösta på oss. Vinner vi, skänker vi hela vinsten, 20 000 kr, till den ideella föreningen "Grottan", som arbetar med hemlösa i Uppsala. Rösta HÄR!

Vid alla framträdanden som vi gör, går intäkterna till välgörande ändamål. Det är något som är viktigt för vår körledare Caroline af Ugglas.

Härom veckan hade vi en konsert i universitetsaulan i Uppsala, då fick vi ihop mer än 28 000 kr, som gick till Stadsmissionen i Uppsala.

Kören betyder oerhört mycket för mig. Det är en sån glädje att få sjunga. Och inte minst att få ta del av Carolines enorma energi och sprallighet.

Nu har kören juluppehåll, men i slutet av januari drar vi igång igen. Då är målet konserten vi ska ha i Berwaldhallen i vår med Martin Stenmarck.
Det ni!

9 kommentarer:

4U2! sa...

Hoppas ni vinner!

caja sa...

Röstat!! Håller alla tummar jag har dvs...två ;-D

Kram/caja

Bibban sa...

Håller på er ;))

Charlotte sa...

Hoppas ni vinner, har iaf röstat på Er!

Håller tummar och tår!

Kram

Znogge sa...

Så härligt det låter. Dessutom gillar jag att pengarna går till välgörande ändamål.

Kram

Susjos sa...

Ja,det är klart att jag röstar på er! Tyckte jag såg dej där i mitten :)

Filifjonkan 1 sa...

Så duktiga ni varit som körat ihop så pass mycket pengar till behjärtansvärda ändamål Det behövs verkligen Jag skickar varje jul till Frälsningsarméns hemlösepatrull jag med.Skall rösta på er sen

Åsa! sa...

Hoppas ni vinner, du går jag in och röstar!

Helga sa...

Klart jag röstar på DIG!!