onsdag, mars 23, 2011

Feliway

Nu är Feliway inköpt och installerat! Det ska bli rysligt spännande att se vad det blir för resultat. Om katten blir mindre galen. Om husse blir mindre galen på katten. Och på matte. Om matte blir mindre sönderbiten. Om tapeterna blir mindre sönderrivna.

Allt kan hända. Kanske. Eller inget alls.

Nu ska jag iväg och chiballa!

10 kommentarer:

lisbeth sa...

Följer med spänning kattens framfart. Håller tummarna för husfridens skull

Uffematten sa...

Ska bli spännande att följa detta :)...
Har något liknande som jag använder i bilen för att UffeHund inte ska bli alldeles uppstressad av att åka. Funkar hyfsat (ibland)...

Susjos sa...

Håller tummarna och hoppas på det bästa!

Bitten sa...

Tänkte bara säga "hej!!" Hittade hit via en liten omväg hos vår egen Kim.. :-) Jag blev nyfiken på en viss signatur i hans kommentatorsfält.. och ser man på.. VEM hittade jag där?? :-)

Lycka till med kattskrället!! :-)

Eleonor sa...

Hoppas the funkar med Feliway!
Håller tummarna, vilken kattgalning!:) Här har jag en katt som kommer hem blodig nästan varje dag, så dum och inte fattar han ska hålla sig undan de "stora" katterna....söta men inte så mycket hjärna på en del av dem...;) Kram och fin dag!!

Helga sa...

Hoppas att det blir bättre nu!

Eleonor sa...

ps. Jag gick ut för att ta en cigarett för en stund sedan (inte bra, jag vet) trodde det var en inbrottstjuv på altanen...Visade sig det var lilla kissen Borat i slagsmål med en Grävling som såg ut som en meter lång!!! Usch, vill inte ha kattrackarn i sängen men här ligger han nu.... Din katt är iallafall inomhus..fast han verkar tro du är en grävling..hihi...Kram!!! :)

Anonym sa...

Om det finns ett sätt att få katter att Inte riva sönder tapeter måste du informera mig GENAST!

Znogge sa...

Följer med spänning dina tappra försök...

Kram

Bitte och Gunnar sa...

Hej

Ser att Du har haft det jobbigt. Ja kanske skönt att ha katten som skingrar tankarna.