tisdag, mars 01, 2011

Vårrus

Någon kanske undrar vad som har hänt här. Det är sig inte riktigt likt härinne. Jag försökte mig nämligen på att vårstäda. Byta gardiner och måla om lite. Vet inte om det blev så lyckat. Egentligen.

Men det får vara så här ett tag, tror jag. Eller inte? Fru Velig är jag.

På tal om nåt helt annat, så var det en person som sa "medicillinen" till mig idag. Flera gånger. Risken finns nu att jag i fortsättningen, när jag ska säga "medicinen", istället kommer att säga "medicillinen". För vissa ord liksom fastnar. I hjärnkontoret. Och blir kvar där väldigt länge.

Men så. Känner inte ni också för att vårstäda lite? Att förnya er, både till kropp och blogg?

14 kommentarer:

kloktok sa...

Jag "vårstädade" mig själv lite förra veckan hos frissan!:-)
Å visst får jag lust att röja lite inomhus när solen skiner... Det har blivit en ny gardinkappa iaf. INga större förändringar eller ingrepp. ;)

HA det gott!
Fridens & kram

Uffematten sa...

Stor förändring i huset i skogen! Klippte luggen; alldeles själv... Snyggt? Nja, det kan väl diskuteras, men nytt ;))!

Kram!

Polargrevinnan sa...

Vårstädningen har gjort att min dator säger att du är en "säkerhetsrisk" - vad som nu menas med det. Jag ser inga gardiner.
Vårstäda bloggen - det får vara men kroppen skulle behöva lite förnyelse. Men vad göra?
Jag måste kommentera ditt förra inlägg ang. syjunta. Vi är fem tanter som i cirka 30 år träffas en gång i månaden. För så där 20 år sedan du syddes och stickades det. Nu äter vi god mat, dricker vin och pratar och löser världsproblemen.
Ha det bra.
Viola

4U2! sa...

Till kropp i varje fall!

imse sa...

Polargrevinnan: Gardiner var nog en överdrift. :-)
Är jag en säkerhetsrisk? Där ser man. Din dator vet nog mer om mig än vad jag vet själv.

Kram

Cici sa...

Ombyte förnöjer, men det kanske blev lite väl mycket Löfbergs över det hela. Det kan vara kul att experimentera och som tur är går det fort att måla om ifall man känner för det. Billigt är det också.
Det är lite kul med felsagda ord också. En av mina systrar räkade säga bullköttar en gång och det fastnade hos samtliga i familjen, så nu och då säger vi så. Bangemong och bachebopp hänger med från det förste sonen var riktigt liten. Ska tydas balkong respektive kaffekopp. Gabrage fanns också med på ordlistan, garage alltså.

Susjos sa...

Brukar springa vårruset varje år :)
Bloggen får vara som den är,än så länge i alla fall!

imse sa...

Ja Cici, Löfbergs lila! Det har du rätt i! Nåja, färgen får hänga med nån dag till.

mimmione sa...

jo att vårstäda i bloggen är jättekul, kunde inte hålla mig så jag gjorde en ny header för ett tag sedan, här hemma i mina garderober, nje det är inte riktigt lika kul

Helga sa...

Det blev jättefint härinne!!

Bra ord det där. Nu är risken att det fastnar hos mig också ;)

Jag städar nog inte bloggen - den har blivit helårs-standard...

Caja: sa...

Förnyade mina bloggar för ett litet tag sedan....dock skulle det sitta bra med en vårstädning i frisseluren...får nog gå till frisselurskan en dag....(på tal om ord...*fniss*)

Kram/caja

Veikens Värld sa...

Du måste bo in dig i det nya, det blir jättebra!
Slarv med ord kan få förödande konsekvenser. Vi har några ord som vi svänger oss med i den här familjen och varje gång dom hoppar ur munnen på mig när andra lyssnar, så vill jag sjunka genom en lucka eller så.
Jag VET ju vad det heter på riktigt!
Ta du din medicillin när du ska ha någon! :)

Pia sa...

Hahahaha, jag har fortfarande svårt att säga rutschkana utan det blir ruschelkana. Barnen började säga det och då gjorde jag det också.. ;o)

Vårstädning? Inte riktigt än, men en fin rosa vårjacka köpte jag mig häromdagen.. Längtar efter att få ta på mig den.. snart, snart..

Kim sa...

Jag känner för att vårstäda (mig själv) varje måndag.
Det går sisådär.