onsdag, juli 25, 2007

Är pengar allt?

Vad är det för intressant med Linda och Fadde?
De känns som ytterst patetiska människor, som hela tiden söker uppmärksamhet. Har de inte figurerat i tidningarna på tre veckor, så är det dags att hitta på något nytt spektakel.
En separation, en återförening, ett utvik, en bok, en porrfilm, ett vapen, fantasin känner inga gränser. Och varför blir deras projekt så sällan avslutade?
Nu säger Linda att pengar är allt.
Men dina barn då, Linda? Vad betyder de?

15 kommentarer:

Gunnar sa...

Hej
Ja det är nog så att dessa personer inte står ut med att vara ute ur rampljuset.Dom gör nog nästan vad som helst för att finnas kvar där.
:)

Boa sa...

Imse Vimse: Det samma skulle gälla i min trädgård, om jag hade någon. Jag njuter gärna av skönheten andra skapar, men är själv ganska dålig på det där med blommor och sånt. Jag har fullt upp med växterna på min balkong, några månader/år.

birgitta sa...

ja det kan man ju undra...

Pinglan sa...

Tyvärr handlar mycket om yta och pengar idag! Jag tycker det är sorgligt. Det viktigaste är ju att man bryr sig om varandra! Inte synas i skvallerpressen.... Önskar dig en jättefin onsdag!

MVH

Vicke sa...

Bra fråga, barnen kommer tydligen i tredje hand!
Vicke

Madonnan sa...

Jag orkar inte ens läsa om dem...

Ha det bra idag! Kram:)

kaos sa...

Läser inte sånt längre...men håller med dig.
KRAMAR!

Anonym sa...

Bekräftelsebehov utöver det vanliga tror jag väl är en del i saken... Syns du inte i media finns du inte? Skönt att inte vara känd tycker Kloktok! HA en bra dag & sköt om dig. MVH & Kram

Miss T sa...

Tänk så hemskt det måste vara för hennes barn att se henne både nu och då på löpet. Hon är så egoistisk så att jag spyr.
Hemskt att media ger henne så mycket utrymme. Jag menar dagstidningar som AB och Expressen, dom andra tidningarna bygger ju på såna här dårar.

Ha det gott och kul att lägret blev så lyckat. Ska spana in bilderna nu.

Kramar =)

Anonym sa...

Jag mår illa av att se deras nunor i tidningen hela tiden. Jag fattar inte vilka som vill läsa om dem och tidningarna som skriver?
Sorgligt att det alltid skrivs om de som man inte behöver skriva om. Det finns så mycket bra personer som det finns något att berätta om men det är sällsynt att de får utrymme i media.
kram Maggan
http://livslimtar.wordpress.com

Marcus sa...

De skulle kanske må mycket bättre om de slutade vara i tidningarna hela tiden, och varför vill tidningarna ha dem på sina löpsedlar undrar jag, eller är det det som är meningen, att AB och Expressen vill bli mer en "nöjes/celeb.tidning"? Brukar kolla rubrikerna på AB och jämföra med text-tv. Det som står som notiser på text-tv sidan 128 är många gånger de största nyheterna i AB:s nätupplaga. Det säger en del. Och deras svar på kritik angående vilka nyheter de brukar sätta främst köper inte jag, knappt deras tidning i kiosken heller numera för den delen. Och typiskt nog är jag en AB-bloggare, smått genant.
Nä, nu hoppas jag du får en bra dag!
kram & hälsn

Margareth Osju Arverud sa...

Pengar, substitut för kärlek för många. Men till vilket pris som helst?

Kram på dig Imse.
Surfar lite runt bara och lämna fåordiga kommentarer lite här och där.
Margareth

Anonym sa...

Konstigt par det där. För några månader sen skulle hon leva för sina barn. Det varade inte länge. Sedan var de hennes allt ett tag igen. Nu hör man inte talas om dem. Hoppas deras pappor har kontakt med dem.

Ha det gott och hälsa Lilla vovven.
Eivor

Anonym sa...

Kikar in och önskar dig en bra dag! Ha det gott & sköt om dig. MVH & kram från Kloktok

Smillan sa...

Jag fattar inte heller det där. De är vuxna människor och borde ha bättre omdöme än det och förstå hur mkt barnen tar skada.
Linda har snart försökt varenda sätt att hålla sig kvar i rampljuset, det hon egentligen behöver är kontakt med en riktigt bra psykolog.

Kram till dig o hoppas du trivs här. Väldans fin bild på dig som liten oxå!