måndag, augusti 25, 2008

Inlägg i fylla och villa

Vad tänkte Gud på när han skapade dessa två kvinnor? Ville han se hur långt han kunde gå, eller?
Jag vet inte om deras inlägg är skrivet i fyllan och villan eller om det verkligen är seriöst menat. Jag hoppas på det förstnämnda.

Inget kan övertyga mig om att ett slag kan vara ett bevis på ömhet. Eller att misshandlade kvinnor jublande kastar sig in i ett försoningsknull.

Att dessa kvinnors män stänger in sig med Hamilton på toaletten är fullt förståeligt.

10 kommentarer:

Znogge sa...

Patetiskt är min kommentar! Mer förjänar inte att sägas.

Kram och trevlig kväll!

Syster Yster sa...

hej vill bara berätta att jag nu lagt ner mitt bloggande. Känner ingen glädje längre. Tack för allt stöd och alla uppmuntrande tillrop.
Kram

Imse sa...

Vad tråkigt syster yster. Meddela mig om du börjar igen.

Kram

kloktok sa...

Förmodra att inlägget är skapat för att väcka reaktioner! Provocera...
Det är väl helt okej att välja att leva med Hamiltonmannen och lämnas ensam med allt vad hushållsbestyr innefattar, få ta emot en och annan käftsmäll i brist på annan kärleksbetygelse och sedan försoningskn*lla... Men att skaffa barn med honom? Vore ju inte vidare smart... Mycket destruktivt anser KLoktok! Fast om du säger att du gjorde detta helt frivilligt,av kärlek till att äntligen ha hittat en riktig man, så skulle jag allvarligt undra hur du mår egentligen! Kanske är samma typ av kvinnor som skriver kärleksbrev till tungt kriminella på anstalter?
Kvinnor med naiva drömmar om att just hon ska få den farlige, spännande mannen att ändra sig och bli som hon vill... Men om han blir som hon vill, så vill hon inte ha honom lägre. Då har han ju blivit tråkig!

Det finns ingen gnutta av ömhet i att slå sin partner! Det är ett maktmedel för att förtrycka och bryta ner en annan människa... Vem gör sådant av kärlek? Bara undrar...
Sköt om dig! MVH & kram

Anonym sa...

Jessica Zandén har en egen terapimottagning i Bromma där hon ger sina patienter kognitiv beteendeterapi.

Adress:
Zandén & Carlström AB
Orrspelvägen 11
16766 Bromma

Telefon: 0708 570328

Fax:08 251538

Email:
jessica.zandén@bredband.net

Verksamhetsbeskrivning:
Kognitiv terapi Friskvård Jessica Zandén

Veiken sa...

Undrar vad dom gick på när dom skrev det där?
Som sagt, hur fixar du två bloggar?

pinglan sa...

Att slå sin partner är inte OK. Ha det jättegott ikväll!

Hälsningar!

diana sa...

De har skrivit en slags uppföljning nu.

Anonym sa...

Jag läste inte hela, men Mannen och jag hade en diskussion. Det var Mannen som startade den. Han hade inte heller läst hela men sa sig förstå hur de tänkte. Kom med en egen utläggning. Jag svarade honom att även om vi är Man och Kvinna. Vill behålla spelet mellan oss, så är valet lätt för mig när jag bildar familj. Jag vill ha en jämlik där. Vet att det inte går till 100% för vi är ALLA olika, men så långt det går och fungerar. Ömheten väcks för mig genom samarbetet. I mitt familjeliv finns inte tänkandet om Mannen med stort M. Han är för mig ointressant i sammanhanget. Jag vill älska i harmoni. Så fungerar jag./Rosa

witchbitch sa...

Bra skrivet!

kram