fredag, augusti 15, 2008

Förkylt

Igår bestämde vi att vi skulle göra något roligt idag. Det är ju den sista egentliga semesterdagen. Vi börjar jobba på måndag.
Tror ni att det blev så? Nej!

För några dagar sen blev maken nämligen förkyld. Det gick dock över ungefär lika fort som det kom. Men idag vaknar han med halsont och ont kroppen igen. Även jag har lite känningar i halsen. Mest synd är det dock om honom, som ska springa Midnattsloppet imorgonkväll. Som han har tränat för detta. Nu får vi se om han kan och orkar.

Så idag blir det till att lyssna på Sommar med Mikael Tornving och titta på OS-fotboll.
Det kan ju bli roligt det med, även om det inte blir som vi hade tänkt oss.

5 kommentarer:

livetsommaria sa...

Hoppas att han kryar på sig snabbt så att han kan springa imorgon, för det är inget kul att behöva ställa in något man har tränat mycket för!!! Hoppas också att du slipper bli sjuk;) KRAM

Znogge sa...

Vilken otur, speciellt för maken. Hoppas verkligen han kryar på sig för springa ett lopp med en infektion i kroppen är ju inte att rekommendera!

Kram!

kloktok sa...

Hoppas gubben din tar det lugnt med springandet när han är förkyld. INget bra att springa med virus i kroppen... Hjärtat kan ju bli ledset:( Visst kan saker bli bra, äben om det inte blir som man tänkt!:-) Sköt om dig. Trevlig helg. MVH & kram

veiken sa...

Förkylning och springa....kanske bäst att låta bli!? Kan bli surt efter!! Ha det gott.

witchbitch sa...

Ibland kan det man tänkt sig överträffas av det man inte tänkt sig.

Hoppas att det blev så för er!

kram