torsdag, oktober 11, 2007

Fint besök

Idag på eftermiddagen tog jag mig ner på stan. Jag kunde först inte begripa vad det var frågan om. Gatorna runt torget var avspärrade och det kryllade av poliser. Överallt stod det fullt med folk.
Då kom jag på att vi hade celebert besök i staden. Bulgariens president minsann, var på tillfälligt besök här. Han var faktiskt här och fikade.
Hoppas att någon höll för ögonen på honom, när han passerade stadshotellet vid torget. Som jag tidigare skrivit, så är den byggnaden en skamfläck för vår stad. Man har en känsla av att huset ska rasa samman när som helst.

Själv fick jag inte se presidenten, för jag gick iväg och klippte mig istället. Mina spretiga testar har nu förvandlats till en mjuk page. Frissan tyckte till och med att håret var i god kondition, blankt och tjockt. Jag som tycker att det har varit rena katastrofen senaste tiden. Men kanske att B-vitaminerna har börjat göra verkan nu.

Och så har den varma kvinnan Doris Lessing fått Nobelpriset. Ett gott val. Såg henne på nyheterna. Så vacker, älskar såna där gamla ansikten. Snärtig i repliken var hon också.

Så där vill jag också vara när jag är 88 år!

10 kommentarer:

Anonym sa...

hej...
lökflingor ska vara vita och likna flingsalt ungefär. Jag ska kolla utbudet i kryddhyllan nästa gång jag går ut.

Blir lite nyfiken på varför presidenten valde att fika i just den staden.

Anonym sa...

Absolut att man vill bli en vis och bitsk liten tant på 90 år.
Blir spännande att höra och se henne den 10 december.

Bloggkram

Anonym sa...

Ja, det var ett bra val! Har en stor livserfarenhet dessutom...

Anonym sa...

Ja, hon är beundransvärd. Och photoimagine(länk hos mig) tog kort på presidenten...

Kram:)

Ejsans sa...

Jag såg honom, men visste inte att det var han då. Alla statsbesök komer ju till Fjällgatan. Där var dom med säkerhetsvakter och allt.

Jag tycker inte blogspot är svårt, men att göra RSSAtom.. Har gjort steg för steg förut och fick bara min egen blogg på RSS i mångfald. Men kunde inte pinga ändå.
Ha en fin fredag

kram

Anonym sa...

God morgon go´a vän i etern =)
Ja det var verkligen "fin främme´n"
Ha en bra dag och en trevlig helg, lämnar en korg fylld med helgmyspys, kramar =)

Anonym sa...

Hej
Ja det var ett bra val av nobelpristagare i litteratur.Och damen verkade ta det med lugn o fattning.
Trevlig helg!
:)

Anonym sa...

Jo hon var go är hon sa att hon vunnit "all bloody prices" och nu detta :)
Onekligen en kruttant. Fast jag har inte läst något av henne. Blir till att leta upp någon bok och se vad man tycker nu då.

Nedslag sa...

Hej

Bloggsvar: Nej vi får inte tystna appropå Burma eller våldet och förtrycket..men man kan inte pressa för mycket heller för då distanserar människan sig.. och det är det som den eländiga formuleringen djupt beklagligt innebär tycker jag... appropå bäverns smedja...

Jag förstår att det då behövdes en motvikt till vänstern då. Men Timbro Kreab och United Minds agerar inte som självständiga tankesmedjor och vi kommer att importera de systemfel som uppstått i det stora landet i väster och hos andra som dras med allvarligare problem. Timbro sneglar ju även på England i mångt och mycket. Det är det som vi kanske ser början av nu då välfärden har sina sprickor. Och här vill jag inte kasta sten i glashus eftersom Socialdemokratin och i hop med vänstern har sneglat själva åt idéer producerade från tankesmedjor med okänd avsändare. Det finns en enorm tankesmedja de kan lära sig av om de väljer att öppna sina ögon och det är faktiskt bloggosfären som jag ser det. Och bli inte förvånade om det dyker upp en ny variant av bloggande i samband med lanseringen av detta nya bäverträsk och neolibralismens hembiträde.. Hej hopp från den korskopplade och nyttiga idioten...hehe

Anonym sa...

undrar ifall han var på mitt favoritfik *asg*