måndag, augusti 20, 2007

Musikblogg

Sonen har startat en musikblogg. Jag läser och läser, men fattar inte mycket. Helt enkelt inte min sorts musik. Fast å andra sidan är jag ju inte 20 år längre. Verkligen inte, långt därifrån.
Sen är ju min musik, inte heller hans musik.
Vad är din musik?

9 kommentarer:

PINGLAN sa...

Jag väljer musik beoende på humör. Allt ifrån Rammstein till hits från alla årtionden. Ha det gott.

MVH Pinglan

Cikoria sa...

Det beror på vad jag gör, sitter jag och syr vill jag ha musik som bildar bakgrund, inte stör eller pockar på uppmärksamhet. typ Eva Cassidy, Chris Rea, Norah Jones...

annars kan det bli allt från Cardigans, Eminem, Guns'n'Roses, JBJ..

lyssnar nog på det mesta förutom ulf lundell, bruce springsteen, svensk dansband, improviserad jazz ;-)

Anonym sa...

Oj...som Pinglan väljer jag musik efter humör! Argt, lugnt, vackert, minimalistiskt, med känsla, banbrytande tilltalar mig!:)
Musicerar själv, obotlig punkrockare och durspelare (om du vet vad det sistnämnda är blir jag imponerad:)
Vad gillar DU för musik Imse?
undrar Kloktok
Sköt om dig! Kram

Anonym sa...

Läste också din sons blogg. Fatttar nog lika lite som du. Men som sagt det är en annan åldersgrupp.
Lessen men det blev inga berguvar idag. Jag sysslade med lite annat först.
Och om jag ska vara riktigt uppriktig och det ska man vara, Men jag skryter inte, ligger inte för mig. Men jag tycker faktiskt själv att en del blev jäkligt bra. Och de lägger jag inte ut. Så det blir inte så många.

Men i morgon kommer ett par.

Hur gör du för att få folk att veta att du finns här? Har försökt men ingen hittar min blogg för jag vet inte hur jag får ut den. Har försökt på Bloggportalen men det belv något fel.

Kramiz

Anonym sa...

Min sorts musik? Ja då får jag nog skriva att det är en blandning av olika sorter. Soul är jag väldigt svag för och sen älskar jag a capella stavas det så? The Real Group är mina stora favoriter.
Körsång är för det mesta härligt, supran röster gillar jag. Äh så svårt det finns så otroligt mycket musik jag gillar, dansbandslåtar en del är underbara, Elvis..och allt som kom under vår uppväxt är härlig musik. Jag gillar inte den här nya musiken rap och allt vad de nu kallar, tjatig och ensidig musik, inte mycket att lyssan på.
Kram Maggan http://livsglimtar.wordpress.com

Miss t sa...

La sonen i listan. Jag älskar musik, kanske inte hans. Men vem vet, det kan dyka upp något. Dessutom skriver han bra om det han lägger in. =)

Lisalill sa...

Jag är nog lite enkelriktad i musik valet. Oftast gammal musik. Lyssnar just nu på John Fogerty. Hans musik gör mig glad. Min gamla progmusik håller fortfarande. Den gillar alla mina barn också. Speciellt Hoola Bandola Band.

Ulf Lundell inte att förglömma. Älskar många av hans texter.

Kramar till dig!

Marcus sa...

hihi vad jag gillar tror jag du vet ;)
Men riktigt fina ballader och pop/rocklåtar från sent 60-tal gillar jag, och sen France Gall (visst är det (gall) en hopplös smak, jaa, jag vet *S*)
Men filmmusik är nåt som är underskattat tycker jag, älskar musiken i Hitchcocks Ingen utväg! Och Charlie Chaplin gjorde också väldigt fin musik :)

Margareth Osju Arverud sa...

Min musik är skiftande helt beroende på sinnestämningen. Jag tycker om mjuka toner som nuddar hjärtat.....