onsdag, augusti 27, 2008

Mer och mer förvirrat

Vad håller de på med egentligen, dessa två kvinnor? Är det så att de snart kommer att ge ut en bok och på detta sätt vill väcka intresse? I så fall tror jag att de är helt fel ute.

Jag har sällan läst något så dåligt och obegripligt formulerat, som deras blogginlägg. Att klanka ner på läsare som inte förstår deras symbolik, är inte särskilt klokt.

Jag tror inte heller ett dugg på deras teori, om var de vackraste kvinnorna finns och att dra in nazismen gör det hela ännu mer förvirrat.

Om de nu vill ägna sig åt ett vilt sexliv, så gör det då. Men bespara oss från det.
Det är helt enkelt ointressant och inget man vill läsa om.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte ens orkat läsa...kanske skulle göra det, för jag ser att många reagerat.

Hoppas du har en fin kväll och mår bra.

Kram!

Ejsans sa...

Har läst lite via dig (tror jag) tidigare. Men är inte riktigt med. Har hon blivit knäpp den. Zandén, den andra känner jag inte till.

Orkar inte ens läsa allt.

Sitta i maten är poppis. Strax innan gick en liten till anfall med vingarna utbredda och näbben fram. Sedan slogs de flera stycken, de bet varann rejält och skrek som galningar (det är alldeles sant) Trodde jag skulle få med lite sådant. Men nej.

Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Onekligen lite oroväckande tendens av nedåtgående dödsspiral.. Båda separerade från sina långvariga förhållanden. Kanske röks det något olämpligt på semesterön?

Hat, bitterhet och trots. Vi ska minsann (också?) knulla runt som små kaniner..? Varsågoda säger jag bara. Gör det istället för att gnälla..

Vet ej, men jag tror inte att den här sortens publicitet är särskilt bra för en terapeut (Zandén) - ifall hon överhuvudtaget tänker fortsätta med verksamheten.

Jag skulle rekommendera att båra damerna köper sig var sin solhatt. Solsting är inget att leka med.. ;-)

Ejsans sa...

Hej igen
Glömde ju svara dig. Fåglarna klarar sig nog om jag flyttar.
Men hur ska det gå för mig?
Nej jag tänker inte flytta från dem. Tror jag.

Nu ska här sovas lite
Kram

Anonym sa...

Säger jag med,inte alls intresserad heller.

Anonym sa...

Nu hänger jag inte riktigt med, kanske lika bra det, men ska nog kolla runt lite. /Rosa

Anonym sa...

Inget som imponerar på mig men uppmärksamhet får de ju!
Kram!

Anonym sa...

Hmm, inlägget kanske ska vara något slags poesi?;P Med fullt av fina metaforer som bara en invigd kan förstå... Minns jag inte helt fel så är den ena av damerna judinna och saknas förståliga argument så kan det ju vara lättare att dra paralleller till nazismen då kanske och mörka det egna syftet? Vad vet jag? Låt dem hålla på. Förhoppningsvis förstår de vad de själva menar! Fridens liljor

Anonym sa...

Kan bara instämma i det du skriver.

kramar

Anonym sa...

Tycker att de verkar lite korkade bara. Konstig inställning de har.