tisdag, oktober 12, 2010

Ännu en dåre

Den här artikeln om våldtäkterna i Örebro, är nog något av det mest korkade som jag har läst.
Är det ett problem att kvinnor strövar omkring, till synes orädda? Eh...??

Problemet är väl att minst en dåre, överfallit och i flera fall våldtagit kvinnor, som rört sig i en viss del av staden.

Att sen hävda att det här inte är någonting, om man jämför med krypskyttar i Sarajevo, ja det gör artikeln om möjligt ännu mer idiotisk.

5 kommentarer:

Znogge sa...

Vissa saker kan man bara inte jämföra. I det här fallet är det självklart gärningsmannen som är problemet!

Kram

Filifjonkan 1 sa...

Hej Imse. Ja det kommer så mycket idiotiska kommentarer och skriverier på saker så man blir grön ibland och undrar om en del är helt befriade från intelligens?

Gubben sa...

Än värre var den feministtoka som intervjuades i morgonradion P1, Hon tyckte det var helt fel att varna överhuvud taget eftersom de flesta våldtäkter händer i hemmet!

Skulle man varna så var det att kvinnor inte ska välja fel man!
Suck!

gladmymlan sa...

ja va säger man:)=? skratta eller gråta? huga vilka kvinns i örebro som tillsynes helt oberörda går o fikar! mitt i Krigets Örebro...

mmm...självklart är det varje kvinnas Plikt att stanna inomhus och bita sönder naglarna Örebro borde vara totalt iskallt, folktomt förutom alla tvåhundra poliser då.

o självklart är ju krypskyttar i Sarajevo att jämföra med en eller två våldtäktsmän i örebro...

förstår inte nåt i den artikeln:))))

Trollpackan sa...

Ja, det var det dummaste jag har läst på ett bra tag!
Vad hade ens krypskyttarna i Sarajevo att göra i artikeln han skrev över huvudtaget? Jag fattade inte kopplingen han gjorde.
Och att risken för kvinnorna att bli våldtagna av serievåldtäktsmannen var i det närmaste obefintlig skriver han också. Vadå obefintlig?! Det har ju hänt, och dessutom flera gånger!
Nej, han skulle antagligen inte ens passera Lilla IQ-testet med godkänt.