måndag, oktober 25, 2010

Drogad i rutan

Vad hade Kleerup intagit innan detta framträdande? Fanns det inte någon ansvarskännande människa på redaktionen, som kunde ha ingripit?

Det känns bara tragiskt att se och höra honom svamla på det här viset. Och mannen bredvid, varför gjorde inte han någonting?

Vi har ett ansvar, inte bara för oss själva, utan för arbetskollegor och andra i vår omgivning.
Stöttning, medmänsklighet och empati, borde vi kunna bjuda på ibland.

12 kommentarer:

Marianne Johansson sa...

talar sitt tydliga språk! - vad talar sitt tydliga språk? - ja det kan fråga sig! - ett pris - han betalar ett pris han kleerup - han har fått betala ett pris och han fortfar att betala ett pris - vilket priset är - det vill jag låta vara outsagt - allt behöver man inte utsäga högt - men i vilket fall som helst tycker jag det är fint att han behandlas fint - som vilken medmänniska som helst - vid detta tidiga fruktostbord - jag har för mej att han kleerup förklarat någonstans att han faktiskt ej alls var drogad - han har bara fått vanan att vara vaken hela nätterna och i stället sova på dagarna - så har det 'ab und zu' blivit för mig oxå 'lately' - men jag är absolut drogfri och helnykter - vilket jag bådadera varit i hela mitt liv - men med otiumet - det tillstånd man som pensionär befinner sig i - kan man ta sig vissa friheter...

Znogge sa...

Tja vad ska man säga? Jag tror inte det beror på att han brukar sova längre. Det gör vår son ofta men han har aldrig varit hälften så virrig och okoncentrerad...

Polargrevinnan sa...

Jag tittade på Kleerups framträdande och jag håller med om att han verkar "konstig". Jag haar sett honom på tv i musiksammanhang och han hade svårt att sitta stilla och sluddrade. Killen är kanske så här och då kan vi vända på kakan och säga att det är bra att han får framträda. Han har gjort mycket bra musik. Jag såg ett vidioklipp med hans musik som hade över 3 miljoner tittare.
Angående ditt inlägg om Hummelstabaren hålle jag med dig att det är ett bra ställe. Jag känner några killar som åker dit för att äta dera pytt i panna. Jag gillar deras granne - godisbutiken.
Du Imse vi är nästan grannar. Vi kan ha bloggträff och fika på baren någon gång i framtiden. Hoppas baren klarar sig utan E 18.
Ha det bra.
Kram Viola

Polargrevinnan sa...

Ursäkta en slarvig kommentar. Den bara flög iväg utan att jag läst den.

Susjos sa...

Förstod direkt att du menade Kleerup med din överskrift. Kunde inte se klippet på youtube,men har sett honom nyligen på hm,kulturnyheterna tror jag? Där verkade han också påverkad,helt klart. ja,vad ska man säga...

Gubben sa...

Ja, jag såg inslaget och om han inte var påverkad eller nedådtjackad så är det så han är. Svårt att tro dock!
Duktig på sitt område, mycket duktig t.o.m. och det betyder ju mest!
Trött, nja, det låter som en dålig bortförklaring.

Pinglan sa...

Önskar dig en fin dag idag!

Charlotte sa...

Tjaaaa, man kan ju verkligen undra...man blev lite beklämd..

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Ska kolla in länken men jag håller med dig i allt.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Ja det var hemskt att se den gossen så där och sen läsa att han är morgontrött. tror jag det ä man drogad är man nog morgontrött. Den gossen behöver nog sova där det är madrasserade väggar eller nåt iden vägen. Tyckte med det var dåligt att de inte bara tog bort bilden på honom de kunde ju lagt skylt med Tillfälligt avbrott bara. Det hade ju varit humant.

veiken sa...

DEn stackarn hade nog inte fått i sig en nyttig frukost! Visst ska vi ta ansvar för kompisar, men man har ett egenansvar också.
Tragiskt!

Magnus Thorn sa...

Det var katastrof det där.