måndag, juli 04, 2011

Duktig hund

Nu har det gått några dagar och det har gått över förväntan bra! Kezzi är så social och trevlig. Inte ett gnäll eller pip. Han sover hela nätterna också.

Visst blir det lite pölar på golvet, men han har börjat göra ifrån sig utomhus nu. Jag kan ju inte bo bättre, på bottenvåningen med skogen precis utanför porten.

Det är ett skogsområde där många rastar sina hundar, så jag antar att det kommer att vara ytterst spännande att promenera där för Kezzi. Många intressanta dofter.

Idag är det första dagen på semestern. De fyra veckorna som jag har framför mig känns som en evighet. Men jag ska börja skola in Kezzi på jobbet. Han kommer nog vara med mig där en hel del. Fast jag har ju bara ca 5 min till jobbet, så det funkar nog att jag går hem till honom på lunchen också.
Han kanske helt enkelt får jobba halvtid!

7 kommentarer:

Marie'S sa...

Vilken fin liten kille !
Jag skrev om önskan idag...
och din önskan slog in, även om det blev knöligt på vägen men vem har sagt att det vara lätt som en plätt..
Jag är glad över att du är gladare nu!
Kram, kram och kram ♥

Pennelina sa...

Mmmm... underbart!

Kramar <3<3<3

Susjos sa...

Grattis till dej och din nya familjemedlem! Va underbart med 4 lediga veckor framför sig,MYS!!!
Ha det underbart!
Jag ska kämpa två veckor till,sen så...

Kim sa...

Jag ser en blomstrande framtid för er två!

Znogge sa...

Halvtid låter väl lagom tycker jag. Trots allt så har han det säkert gott hemma med ;-)

Så fin och duktig han är!

Kram

Nonna sa...

Åh vilken snygging, jag undrade just "högt" hur det gick, Lars sa att det går säkert bra hon har inte tid att FB:a bara.
Ser ju att ni trivs ihop och han ska ha "lugn-o-ro-tid" med sin matte nu, hoppas ni kommer ut till stugan nån dag framöver. Idag har Lars klippt och vi har plockat smultron och lite blåbär på stenen. Jag hittade en underbar frissa i Bålsta så nu är jag snaggad! Ha det så jättebra!
Kram Nonna

UnderCover sa...

Halvtid är inte så dumt, iaf inte till att börja med. Se'n kan ni kanske byta; han jobbar heltid och du vaktar hemmet på halvtid :oD