onsdag, juli 13, 2011

Han är mitt liv

Mitt liv består till största delen av omsorg om Kezzi nu. Den alldeles bedårande lilla hunden. Söt som socker är han. Med ett blått öga.

Vi tar små utfärder och utflykter. Korta promenader i omgivningarna. Dock kan det bli en aningens tråkigt. Saknar vuxenkontakter. Visserligen är Kezzi en isbrytare. Alla vill klappa honom.

Nu har yngste sonen, tack och lov, varit på hemmaplan under två dagar. Och kanske åker jag och Kezzi till honom i Stockholm, i slutet av veckan.

Ensamlivet fungerar bra i vanliga fall, men under semestertiden är det lite trist. Men allt går och man kan vänja sig med allt. Har ju inget annat val heller, för den delen.

Den 25:e åker jag till Vässarö, utanför Grisslehamn. Kezzi följer med förstås. Fyra dagar stannar vi. Ett miljöombyte som känns nödvändigt.

8 kommentarer:

Nonna sa...

Härligt för Kezzi att komma ut och se sig om. Han är ju lite försiktig o reserverad men så go så go! Ett helt godkänt tecken hos hundvalpar att de inte kastar sig i allas famn, men efter en stund blir han lite småtuff och naggar ens tår med småtänderna - vassa sån mjölktandssylar - det fick jag erfara igår! Kram och tack Imse o Kezzi för besöket! Imorron får vi kanske H2O igen!Hörs!

Cici sa...

Det låter trots allt som om det inte blir alltför många dagar du får vara själv. Det kan ju vara skönt det också. Och långsamt brukar det inte bli med en valp i närheten.

Znogge sa...

Det har varit en stor omställning för dig på många vis och det tar tid att vänja sig vid en ny livssituation. Men ibland har man inget val eller så har du faktiskt gjort ett väldigt viktigt val.

Han är bara så fin lille Kezzi!

Kram

Bildgatan sa...

Jag som älskar att umgås med mig själv, tycker alltid att vi har så trevligt tillsammans och har precis samma tankar och humor. =)

Nej, jag kan förstå dig.

Din hund är fantastiskt söt och vilken underbar päls, men jag tänker fortfarande ... bortskämd?

Ejsans sa...

Urgullig, charmigt med blåa ögat.

Kram

Kim sa...

Bedårande är han.
Bedårande är du.

Kluringen sa...

Vilken underbar liten varelse....Hoppas du får en bra fortsättning på din sommar... :)

Kram, Jenny

Anonym sa...

Vilken söting! :)