torsdag, juli 14, 2011

Regndans

Idag har jag dansat regndans. Dock utan att lyckas, för inte en droppe har fallit. Varför jag nu ägnar mig åt denna besynnerliga syssla på semestern, kan man ju fråga sig.

Jo, svaret är enkelt. Paret, Sonja med make, som hyr min sommarstuga, har nämligen inget vatten där. Brunnen har sinat, helt enkelt.

Idag har de varit inne hos mig och duschat och fyllt på vätskeförrådet.

Så om några fler ville ägna sig åt lite regndans, så tror jag att de blir tacksamma!

5 kommentarer:

Susjos sa...

Tror visst att regnet är på väg...:)

Nonna sa...

Tack snälla Inger, du dansar så bra, regnet kommer imorron..lite leveranstid får man tåla! Vi har ju vattenflaskor nu, vi är rena och fräscha efter duschen hos dig, jag har plockat 1½ liter hallon o vi har käkat Lars specialkebab! Nu har vi följt Victoria på Öland så nu ska vi sova gott. Pussa det lilla busfröet Kezzi (Tjezzi som Greta säger)men man säger ju Tjerstin!
Kram o tack!/Nonna

kloktok sa...

Här har kommit några droppar framåt kvällningen... Fast det utlovades rikliga skurar. Tja, allt är relativt! Inte lätt att spå väder... Tur vi har nå't väder alls... ;-)

HA det gött!
Fridens & kram

Znogge sa...

Helst inte men om jag tar i och blåser så kanske regnmolnen kan flytta upp till dig. Här är vi trötta på dem nämligen!

oumberligating sa...

Ser att vi skriver om samma sak du och jag. I april år så skrivs det om samma "fenomen", men upprördheten blev visst inte "tillräcklig" hoppas den är det nu, det finns en Facebook grupp (länk under mitt inlägg), nu tror inte jag att uppror via Facebook fungerar direkt, men på lång sikt så kan det väcka opinion i allafall...sorgligt är det, könsstympning och bröststrykning...undrar om Ni kvinnor är tillräckligt förbannade på oss män?
Jämlikhet råder knappast, inte ens här i Sverige! Som Pappa till både Söner och dotter så är jag upprörd på många plan!
Ha en fin fortsatt sommar!
Kram ifrån peter!