onsdag, juli 06, 2011

Ut på äventyr


Dagarna tillbringas nu med prinsen. Prins Kezzi. Som igår fick åka riktigt ståndsmässigt. Han placerades nämligen i cykelkorgen, inför färd till Hamncaféet.

Han verkade väldigt nöjd och belåten med den åkturen. För så värst vidlyftiga äventyr blir det inte tal om denna semester.
Men jag har i alla fall bokat in oss två några dagar på Vässarö. Som är scouternas ö i skärgården. Som medlem bor och äter man till en billig penning.

Yngste sonen är där samtidigt på sin semester och jobbar. Han har tillbringat varje sommar där i åratal. Det är mer eller mindre hans andra hem.

På lördag kommer min lägenhet invaderas av en samling suspekta typer! :-) Har nämligen anordnat en träff för ett gäng nätvänner. Kompisen och Kezzis gudmor Lena är med som mitt stöd från hemmaplan. Annars är det bara utsocknes folk.
En av deltagarna träffade jag för första gången för någon vecka sedan, annars är det premiär. För oss allihop faktiskt. De flesta av oss har inte träffats tidigare.

Men jag tror och tycker mig veta att det är rejäla människor hela bunten. Vi har umgåtts på nätet under lång tid.
Riktigt spännande ska det bli!

7 kommentarer:

Mia sa...

Han är ju en liten söting den där vovven :)
Jag förstår att du är lycklig för honom.. Kram

Znogge sa...

Så trevligt det låter. Man brukar få en bra uppfattning om vad folk är av för skrot och korn.

Jag försökte cykla med Miss E en gång och det gick inte. Nu är hon för stor så det får vara.

Kram och hälsa prinsen!

Anonym sa...

Precis så har jag alltid velat kunna göra med min hund. Det är bara ett krux, det är lite svårt att få ner en långhårs schäfer i en cykelkorg... ;)

Tankar vid midnatt sa...

Tittar bara snabbt in för att ge dig en sommarkram. Har fortfarande problem med internet men skam den som ger sig, Din prins är bara så söt - kolla in på min sida får du se en annan skönhet. Sommarhälsningar från Lena

Susjos sa...

Han är så sööt!
Hoppas daten blev lyckad :)

Gunnar Deckare sa...

Hoppas det går bra med gästinvasionen. Och det gör det säkert.

Vad mysigt det ser ut när vovven sitter i cykelkorgen.

trevlig helg!

lisbeth sa...

Låter kul med träffen. Alltid bra med nya människor runt bordet. prinsen är väl för go med sitt hängande huvud i korgen. Ha det bra på er lilla semester
Kram