onsdag, september 17, 2008

Jag är invaderad

Nu ska jag gnälla riktigt. I och för sig har jag inte gjort annat den här veckan, så det är väl bara att fortsätta på den inslagna banan.

Detta måste vara förkylningen från helvetet! (Kan man bli förkyld där?)
I alla fall kan det inte vara något, som jag har fått för mina synder, för så mycket har jag verkligen inte syndat. I såna fall måste det vara flera generationers samlade synd, som jag nu får sota för.

Igår tog jag mig en tur ner till stan, eftersom jag behövde fylla på mitt medicinlager. Tänkte också att det kunde vara ett bra tillfälle att testa hur mycket jag orkade. Om det var så att jag höll på att bli piggare. Det var det inte.

Måste säga att det var rena turen att jag tog mig hem igen, till rätt adress. Att jag hade bilen med mig. Att jag inte förlagt bilnycklar eller plånbok på apoteket. Att folk inte ringde ambulans eller polis för den delen, när jag vacklade omkring på gatorna.

Utflykten slutade med en kollaps i soffan. Jag vaknade av mina egna snarkningar ett par timmar senare. Till och med snarkningarna lät rossligare och hesare än vanligt.

Så nu undrar jag, hur länge ska detta pågå? Vad är det för slags virus som invaderat min kropp? Är det nåt slags muterade terroristvirus? Utsläppta av AlQaida?
Eller kommer de från någon annan planet? Är jag utsedd till försöksperson av några gröna gubbar från Mars?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm jag hade en vända för någon månad sen av det mer totaldäckande och långdragna slaget. En sån där som får en att känna sig som 80. Minst

Håll ut. Det blir bättre. Men håll dig i lugn och ro tills det blir det. Hoppas du har mycket bra att läsa
Kram

Pixi sa...

Krya på dej !!!

Znogge sa...

Det är säkert något från mars eller sviterna efter utomhusvistelsen med skolan!
Krya på dig nu!

Myntdrottning sa...

Finns det ingen dundermedicin du kan köpa? Så där kan du ju inte ha det...

Gunnar sa...

Hej
Det var värst vilken förkylning som Du har råkat ut för.Det är nog bara att dricka o vila o vänta tills det går över.Stackars Dig!

Anonym sa...

Mannen och dottern har varit förkylda länge nu men jag har peppar peppar klarat mig. /Rosa