tisdag, september 16, 2008

Nu klarnar det

Bok
Jag såg att min guru, Nisse Simonsson, har kommit ut med en ny bok. Han är en sällsynt klok människa, denne Simonsson. Han förstår vad god hälsa är.

Förkylningen
Håller mig fortfarande i ett järngrepp. Fast det går åt rätt håll känner jag, är inte helt utslagen idag. Kan tänka rätt klart, vet på ett ungefär vad det är för dag och vad klockan är slagen.

Skolan
Har i stort sett bestämt mig för att kämpa ett tag till. Dels för att jag inte vill lämna skolan utan att ha något annat att göra, dels känner jag att det är bra att det finns en motvikt till idrottshysterin på utbildningen.
Jag är ju inte heller den som ger upp i första taget, tvärtom är jag envis som en åsna.
Tråkigt nog har min kompis slutat, det hade varit bra att vara två, nu får jag försöka hålla ställningarna själv.

Sen var det förstås väldigt bra att vara två, när det gäller pendlingen. Det känns tungt att behöva köra själv varje dag. Det är en jobbig väg, hårt trafikerad, hastigheten är begränsad till 70 km på stora delar av vägen. Jag håller numer stenhårt på hastighetsbestämmelserna (sen jag blev fotad av en fartkamera), med resultat att många trafikanter ligger precis i ändan på mig.

De har tydligen inte fått ett brev med ett foto på sig och ett inbetalningskort!


4 kommentarer:

Znogge sa...

Jag tycker du gör klokt i att kämpa på ett tag till med skolan!
Kram och krya på dig!

Veiken sa...

Tråkigt med dom förbaskade förkylningarna! Du gör alldeles rätt i att fortsätta ett tag till. Rätt som det är har du fixat alltihop och är stolt som en tupp!

Susjos sa...

Ja! Bra tänkt! Du behövs på den där utbildningen,helt klart!!
Och krya på dej fort nu!! Stackare...

Anonym sa...

Du är duktig du tänker jag./Rosa