fredag, september 19, 2008

Rapport från en näsduk

Skolan
Jag hade egentligen tänkt åka till skolan idag, men är fortfarande ruggigt förkyld, så jag bestämde mig för att vara hemma idag med.

Till saken hör också att det på dagens schema står fotboll.
Nu har jag ju gjort klart för idrottsläraren att jag inte under några omständigheter tänker deltaga i några matcher. Jag har sagt att under dessa lektioner går jag stavgång istället. Men på grund av förkylningen är inte det heller aktuellt.

Idrottsläraren stirrade för övrigt med stora ögon på mig och insåg nog att han inte hade något att sätta emot denna äldre, envisa dams bestämda åsikter.

Bravader
Jag vet inte om gårdagens bravader, har försämrat mitt hälsotillstånd. Jag tror inte det. Förkylningen är på tillbakagång och förvirringen har inte tilltagit.

Kvällen
Sen är det ju så att jag måste vara i form till kvällen. Jag ska nämligen till Globen, för att avnjuta konserten med Stevie Wonder. Inte mycket skulle kunna få mig att avstå från det. Inte ens en rekordförkylning.

Däremot är jag rädd att jag blir avvisad på grund av störande av ordningen.
Stevie kanske tycker att det är jobbigt med mina hostattacker. Så läser ni i tidningarna imorgon om något slags tumult på Globen, så är det förmodligen jag som forslas ut och sätts i karantän.

Undrar förresten om det är tillåtet att ta med sig en termos med honungsvatten? För det är väl inget de serverar i pausen?
Jag kan dricka en skvätt i vakternas åsyn för att övertyga dem om att termosen inte innehåller plutonium eller något annat otrevligt.

10 kommentarer:

Myntdrottning sa...

Hahaha, det finns alltid NÅT som får oss att känna oss friska! Skolan är dock INTE av dom! :) Hoppas att du slipper tumult och arresten ikväll! :)
Svar: Nja, jag fick en "uppgift" innan sambon for, nej två... Kolla brunst, typ NU, och sen gå ut när kraftfoderbilen kommer! Nu blev det bråttom, ser jag... Tjing!

Madonnan sa...

Stackars dig! Ta du med en liten termos och hoppas de inte upptäcker den...kanske kan du stoppa in den innanför byxan...?

Krya på dig och tack för dina ord i min blogg!


KRAM

kvinnotankar sa...

Termos, ja men tänk om den innehåller sprit då ;)
Han kanske pratar med dig då, han Stevie!
Nej du fotboll hade jag aldrig ställt upp på och vad jag minns så har jag aldrig gjort det förut heller.
Hoppa hostan kan vila under skönsången!
Kram

Vicke sa...

KRYA PÅ DIG

Znogge sa...

Det är nog bäst att lämna termosen hemma! Man vet aldrig vad som kan hända och du vill väl inte missa konserten!
Kram och ha en mycket trevlig kväll!

Susjos sa...

Du kommer att få en superkväll! Med termos förhoppningsvis! jag har oxå en envis förkylning,som det nu "bara "återstår en hosta av..skitjobbigt! Så det är en ilsken virus vi slåss med denna höst,helt klart!

Ejsans värld sa...

Förstod väl att det var någonstans skon klämde. Globen!!. Jo jo. Skojar bara, men det är rätta tag. sätt dom plats. Os ska de inte köra med.

Hoppas det går bra nu med hostan ikväll. Bara du inte får sitta i något rum under konserten medan de går igenom din termos.

Svar: Ja, jag förstår vad det handlar om men inte mer. Vad jag ska göra har jag ingen aning om. Kommer lite till om en stund. Ska hänga tvätt och göra fika först (dock inte i termos, f-låt kunde inte låta bli. Jag vet att du tål skoj.

Ha det nu så trevligt och skrik nu inte så du blir hes också.

Kram och trevlig helg

Anonym sa...

Hostatackerna lär nog inte störa men om de tror på honungsvatten är jag mer tvivlande på *s*. Hoppas det går bra för dig och att du njuter./Rosa

Mags sa...

Men så härligt underbart han är en klart favorit klart att du ska dit om de så ska bära in dig.
Skippa termosen så att de inte kastar ut dig och tror att du ska smyghutta...
Kram o krya på dig

amlor sa...

Så tråkigt att din envisa förkylning inte ger med sig men vad härligt med en Stevie Wonder konsert. Han är verkligen en härlig person som sprider värme omkring sig. :)