tisdag, september 09, 2008

Om jag försvinner

Vet ni hur det känns att gå på en skola och vara äldst av alla elever? Det är ju inte som att gå på högstadiet och vara mallig, över att man är äldst.

Nej, det känns som om man är ännu äldre än vad man är. Som om man vore något slags fornfynd. En evigt förstenad fossil, ungefär.
Hur jag, med den här förstenade kroppen, ska klara av alla fysiska övningar i skolan är för mig en gåta.
På schemat står allehanda tuffa sporter, såsom boxning, innebandy, slalom och fotboll.

Jag börjar faktiskt undra vad jag har gett mig in på. För det finns inte på min karta, att jag ska ägna mig åt ovanstående sporter. Inte med mina värkande stela ben, händer och fötter.

Tur att jag kan skratta åt eländet. Kan nämligen för min inre syn se mig själv stappla omkring med en innebandyklubba. Livrädd, med sönderslagna glasögon och utslagna tänder. Omringad av vinnarskallar, som är beredda att gå över lik, för att vinna matchen. Mitt lik.

Så om jag en dag försvinner från bloggen, så vet ni vad som har hänt. I bästa fall ligger jag inbakad i gips.

7 kommentarer:

Susjos sa...

Förstår att det känns lite speciellt att vara äldst, och nu när man inte är tonåring längre,så är det ju inte lika roligt,fniss..
Men oj vilka sporter ni ska ägna er åt,jag menar Boxning bl.a!
Vad hette nu utbildningen? "Sportidrottsman" eller?
Jag har en kompis som har gått en Friskvårdslinje på foklhögskolan i Jakobsberg,och den lät toppenkul! Ingen boxning eller innebandy där inte! Utan jympa,vandring,hälsoprofilsutbildning,föreläsningar,bl.a Kajsa Bergqvist var där!

Nåja, nu tror jag inte att du försvinner! Du grejar detta lätt!
Pepp pepp!!!

K.M.S sa...

Pepp pepp ..här också !!

Znogge sa...

Även om du är äldst så är det inte säkert att alla andra är elitgymnaster! Du får helt enkelt göra det bästa efter din förmåga och jag är övertygad om att det räcker. Det är väl ingen skola för toppidrottsmän utan det handlade väl om friskvård...
Kram!

Gunnar sa...

Hej
Kan Du inte få intyg från målsman att Du slipper gympan?
:-)

Anonym sa...

Förstår att det där kan vara eller bli ett problem. Men utbildningen kan ju inte hänga på det tänker jag. Någonslags gyllene medelväg måste de väl kunna finna ut. Alla åldrar måste ju kunna få vara med. /Rosa

witchbitch sa...

nej du jävlar, ursäkta uttrycket, men du är tuffare än du ibland tror!

Jag tycker du är imponerande Imse, verkligen!!!

kramar

Bitte sa...

Ajajaj,förstår dig mkt väl.Så kände jag när jag gick en utblidning,som en mamma åt resten *L* Hände oxå det jag befarade,föll och slog mig illa vid en match i bränboll.Det var mycket mindre spring i bena än i huvet haha.Benen hängde inte med ;)