onsdag, september 17, 2008

Två vilsna vrak

Imorgon har jag lovat att skjutsa min mamma till Lasarettet. Hon ska på återbesök på hjärtmottagningen.
Jag hoppas innerligt att jag orkar stå på benen, så vi kommer fram till rätt ställe och i rätt tid.

Min mamma har sen några år tappat en del funktioner. Bland annat har hon inget omdöme och ingen insikt kvar, när det gäller till exempel utseendet. Hon ser ärligt talat ut som ett gammalt vrak.

Trots att jag borde vara proffs på det här, så är det här något som är svårt att hantera. När man är anhörig är man lika tafflig som vem som helst.

Nåja, imorgon är vi två vrak som kommer till sjukhuset. Frågan är om vi kommer ut därifrån?

2 kommentarer:

amlor sa...

Hej Imse!
Nu vore det väl sjuttan om det inte skulle funka! Jag har läst dina senaste inlägg två kvällar i rad och inte fått med kommentaren.

Vilken hemsk influensa du råkat ut för. Eftersom du skrev alQaida kom jag tänka på Madame Terror av Guillo. Hänger du med? Knappt jag själv gör. I vilket fall hoppas jag madame Terror schappar bums.

Så tråkigt att läsa din besvikelse över utbildningen. Du som sett så fram mot det här. Att vara i valet och kvalet är inte lätt. Hoppas du får rätsida på hur du vill göra.

Blev så förvånad när du skrev om din liknelse med Anna Lindh. För vet du - för något år sedan la du in en bild på dig själv i Ab bloggen. Tagen på långt avstånd men du skrev att det var du. Vet du vad jag tänkte? Jo - vad lik hon är Anna Lindh. Fick en aha- upplevelse när jag läste inlägget.

Nu ska du ha det så gott och krya på dig.
Kramar :)

amlor igen sa...

En sak till som inte hör till saken.
Minns du den målande elefanten som du la ut i bloggen? Det var som jag trodde, det var på riktigt. Såg nyligen ett program om den här konstnärselefanten. Han har ställt ut på ett galleri i London. Fantastiskt!