måndag, oktober 13, 2008

Misshandeln

Ja, vad ska man tro? Kan man tillfoga sig alla dessa skador själv?
Kan man slå ett blockljus så hårt i sitt eget huvud?

Ett som är klart är att både mannen och den unga kvinnan verkar vara trasiga människor, med svåra problem. Samtidigt som ingen av dem verkar ha någon insikt i vad deras respektive roller i detta drama har lett till.

Det är bara att hoppas att insikten vaknar och kommer upp till ytan. Innan dess lär ingen av dem vara mottaglig för hjälp.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med... trist situation.

Skrev lite om det jag oxå... jag tror inte på honom och inte på henne heller... och inte hennes pappa... vad spelar det för roll om det är en kändis ?..
Vad än hon än har för destruktiva problem så ger det väl inte honom rätten att slå henne och dra henne i håret uppför stentrappor... han kunde väl bara gått hemifrån eller ringt efter hjälp ?!!

Anonym sa...

Nej jag tror inte att man kan det... Men det verkar vara en hel del osunt i denna historia. Dock ska ingen acceptera att bli misshandlad...

Susjos sa...

Trist trist...håller med föregående "talare"..

Kram!

Anonym sa...

Det är så tragiskt när folk slår varandra. Trasiga människor som skulle haft hjälp för länge sen! Tyvärr.

Anonym sa...

Nu riskerar PAPA DEE fängelse...inte mer än rätt om han skyldig.

Anonym sa...

Verkar vara ett osunt förhållande de har. Ha en härlig tisdag!

Hälsningar!

Anonym sa...

Nja jag har väldigt svårt för att tro på någon av dem. Men jag tror inte att hon tillfogat sej själv skadorna iallafall.

Anonym sa...

Undrar just vem det var. Verkar klart skummare än Tito Beltranfallet. känner ju en del artister här, och har mina funderingar. Skit samma, nog var det misshandel allt. Sure! sätt åt den jäveln!

Anonym sa...

Hmm, om man är kapabel att slå sig själv blodig med ett blockljus är man i stort behov av hjälp. Slår någon annan dig blodig med hjälp av ett blockljus är du även i behov av hjälp... Där spriten går in, går vettet ut. Men det är ingen ursäkt till att misshandla!
Fin logga du har gjort på din sida!:)
Sköt om dig. MVH & kram

Anonym sa...

Nej, men allvarligt.. Är det så här så är det konstigt att hon försvarar honom..

Anonym sa...

Rätt vanligt att kvinnan försvarar mannen,men oj så farligt!Han har ju misshandlat även sin ex vid ett flertal ggr.Detta kommer att upprepas och det kan ju sluta hur illa som helst...