lördag, februari 20, 2010

Fy attans vad tråkigt

Kan rapportera att så värst sanslös ser inte helgen ut att bli. Det gräsliga ovädret gör det helt omöjligt att ens gå utanför dörren. Så jag sitter uppkrupen i soffan och slösurfar. Som vanligt. Vilka sidor jag surfar på? Ja, hm...de vanliga. Eh...de med politik och sånt och islamister och terrorister. Och facebook förstås.

Och så lyssnar jag på Spotify, just nu är det mest Sophie Zelmani som spelas. Sen sjunger jag själv förstås. Övar för konserten i vår. Caroline har lagt ut alla stämmorna åt oss på nätet, så att vi kan ladda hem dem och öva på egen hand.
Vissa texter är väldigt svåra, till exempel Coldplays Viva la vida. Den innehåller otroligt många ord och melodin är inte heller lätt. Den får helt enkelt nötas in.

Nej, detta ser ut att bli en vanlig tråkhelg. Insnöad och uttråkad är jag. Tur att internet finns.

8 kommentarer:

Cici sa...

Var glad i dag att du inte har en hund! Här är vädret vackert, men temperaturen håller sig under 20-gradersstrecket hela dagen, just nu -24, och lillvovven som väger under 4 kg fryser trots kappan, och den större får fnatt av för lite motion.

Uffematten sa...

Här är det rätt så insnöat också... Läser och läser och försöker låta bli att titta ut...
Jäkla väder!!!

Znogge sa...

Ja, vad gjorde man förr ;-)

Kram!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Håller med dig till punkt och pricka. Här vägrar jag gå ut av annan anledning, temeperaturen. Det började med -30 tidigt på morgonen, sedan -10 ungefär tror jag det varit uppe i under dagen (fast i solen), nu är det -26. Inte speciellt hoppningsfullt inför morgondagen heller.

Vad kul det verkar vara att sjunga i kör, för mig är det inte inte ens läge attt ens tänka tanken. Jag skulle nog bli ensam i min kör, ingen annan skulle stå ut.

Inna sa...

Visst e de gott att bara sitta här o slösurfa ibland.....
O jag älskar oxå Spotify, fast inte just nu för jag kommer inte in där.....det var visst fler som hade problem....får väl sjunga själv!

Ejsans värld sa...

Inte är det kul det här vädret. Här går porten knappt upp längre. Men ute har jag varit, men inte länge.
Värre ska det bli också. Jag VILL inte.
Nu har jag tre koltrastar på balkongen.
Och handen den blir aldrig bättre, det är senor som går av, har värre på andra handen . Reumatiskt.
Men det ordnar sig. Det är bara att ta det som det kommer.
Ha nu en skön slapparhelg
Kram

Marie S sa...

Ja nu börjar det bli lite för mycket vitt även för en snöälskare.... det var så snorkallt och blåsigt i kväll så hundarna ville inte ens gå längre än runt hörnet...och det låter roligt det där med U/ggla och sång, ska försöka boka in mig till Berwaldhallen och lyssna! Kramen

Jonas sa...

Helt rätt, håll dig inne, jag gjorde INTE det, det höll på att sluta med rena förskräckelsen. SKulle flytta en bil bara 30 - 40 meter, det tog nästan en timma o jag satt bergfast i snödrivorna trots nya dubbade Gislaved Nordfrost på alla fyra hjulen...