tisdag, december 09, 2008

Efter badet

Kan ni tänka er hur lugn och avslappnad jag var, efter badet igår? Och att jag efteråt svepte in mig i en filt och drack glögg i relaxrummet. Lyssnande på Enyamusik, i skenet av levande ljus.
Jag kände mig som en prinsessa, helt enkelt.
Detta kommer att bli en vana!
Ja, glöggen var av den lättare varianten, kanske bäst att påpeka det.
Lite senare gick jag till sängs med Håkan Nesser.
Inte i egen hög person förstås, utan en Nesser i bokform.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken lyckad kväll! Den kan lätt bli en vana :-)

Anonym sa...

Ahhhh, sicken gottegris du är ;)

Anonym sa...

Inte ett dugg avis ! *fingrar i kors bakom ryggen*
Go natt..

Anonym sa...

Vad skönt det lät...

Anonym sa...

Mmmm...jag riktigt känner mysfaktorn ocg avslappningen! Härligt! Kram

Anonym sa...

Hej
Det låter härligt.Hoppas att du gillade boken också.
:-)

Mammamumrik sa...

Klart du kände dig som en prinsessa. Du är helt bestämt en!
Bad är bra. Det är fantastiskt att allt som är nyttigt inte är nåt man måste ta itu med, beväpnad med tanken att det minsan är nyttigt och skönt då man gjort det... Så låt det bli rutin - kom ihåg att det minsan inte är en lyx du ska försöka hitta tid till, fast du borde göra nåt viktigt. Utan nåt viktigt och nyttigt. Ett av dina ansvarsområden som man inte får fuska med!

Anonym sa...

Det där låter verkligen som en dröm! Jag vill OCKSÅ ha! Ska ta sambon en vända.. Fast jag vet inte var vi ska få plats med ett sånt.. Han får bygga ut tvättstugan helt enkelt! Vad glad han ska bli när han kommer hem och jag talar om det! :)

Vad jag fick skratta åt din kommentar om apoteksadressen, haha!

Maggan sa...

Så mysigt jag känner i min egen kropp hur varmt och avslappnad du blev.
Det skulle jag behöva ett bubbelbad, men det funkar inte hos oss just nu, får väl fixa egna bubblor i badet, fisa lite så länge.
Kram

Susjos sa...

Åh,låter helt underbart! Och så Nesser på det,kan det bli bättre? Vilken av hans böcker läser du? Någon av Barbarottiböckerna? De är så bra!
Kram!

ammie sa...

Vad mysigt du verkar fått det! Vårt gamla tonårsrum har vi tapetserat nya vävtapeter och målat i kaffefärger de vi gillar. Har ljusterapilampa, massagestol, musikanläggning och avslappningshörna för meditation och så läshörna till Gubben. Själv lyssnar jag på talbok och bubbelbad verkar jätte mysigt men tyvärr så har jag bl.a reumatism så det funkar inte men är lycklig över min handikapp dusch får väl köpa ett massage munstycke och bubbla med munnen(:
Fredens Liljor Ammie
http://www.ammie035.st

Anonym sa...

Det låter nåt det,man ska unna sig mys!Det där huset,har inte en susning...

Anonym sa...

Vad underbart det låter med badkaret!! Jag gjorde nästan likadant. Badade, dock utan bubblor, glögg från ICA och med mig i sängen hade jag Lars Norén. Inte dumt det heller. Fast det är som att ha tre tegelstenar i händerna, så till slut ger händerna upp.

Anonym sa...

Vad underbart det låter med badkaret!! Jag gjorde nästan likadant. Badade, dock utan bubblor, glögg från ICA och med mig i sängen hade jag Lars Norén. Inte dumt det heller. Fast det är som att ha tre tegelstenar i händerna, så till slut ger händerna upp./Rosa tankar

Anonym sa...

Vad underbart det låter med badkaret!! Jag gjorde nästan likadant. Badade, dock utan bubblor, glögg från ICA och med mig i sängen hade jag Lars Norén. Inte dumt det heller. Fast det är som att ha tre tegelstenar i händerna, så till slut ger händerna upp./Rosa tankar

Anonym sa...

Snacka om mys, glögg, pepparkakor och ädelost drack jag också i veckan, som du av den lättare varianten "Muddus lingonglögg".

Men inte i något mysigt relaxrum utan i vårt vardagsrum som numera även tjänstgör som hall, inplastad och varje gång jag rör mig är det som en vrvelvind som fladdrar i plasten.

Gud vad jag läntar till det blir klart, tyvärr väntetid på allt så hoppet om att få klart till jul är redan borta.

Men jag får trösta mig med att det blir bra när det är klart.
Jag ser verkligen hur du sitter och myser i relaxrummet med allt detta och en god bok.

Mys på, det är du garanterat värd.

/Margareta G som snart får ork med skrivande och blogg igen (förhoppningsvis.