fredag, februari 06, 2009

Fredagsfundering

Jag har nog blivit en kaffesnobb. Monsun Malabar från en moccabryggare, har blivit en alldeles nödvändig dryck.


Att ha en vän är också nödvändigt.


Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.
av Nalle Puh


När jorden gungar
Vänner
Växer inte på träd
De är träd
Med djupa rötter
av Jack E Gladh


8 kommentarer:

emsa sa...

Åhh, det va ett himla fint ordspråk!
Har inte hört...tack!!
Ha en bra fredagskväll!!
Kram

Anonym sa...

Kloka ord här inne,ja!

Ha< en fortsatt fin helg!
Kram

Ejsans sa...

Mycket tänkvärt här. Jo jag ser att andra skrivit det också, men det visste jag inte innan.

Det kaffet har jag aldrig smakat. Verkar lite åt Espresso-hållet med tanke på bryggaren. Konstigt nog gillar jag inte just det. Är annars en kaffemoster.

Ha en bra helg
Kram

Mia S sa...

Jo, så sant, så sant !
Och vilka fina vänner, där i soffan..
Kram !

Anonym sa...

Ahaa,en sådan bryggare visste jag inte fanns.En vän,eller fler,det är ett ett måste i livet.Så söt bild och fina små rader :) Ha en fin lördag/Bitte

Tant Janet sa...

Jättefint, kloka ord som sagt. Vänner kan man inte vara utan. Ha en bra dag! Kaffe kan jag inte heller vara utan... kram på dig.

Mia S sa...

Hej Imse... nu har jag startat "Så funkar kameran" hos mig...lite enkel information om hur en systemkamera funkar...hur, vad och varför !
Vad var det för märke du köpte ?
Ha en bra lördag...

Anonym sa...

Sambon har dille på kaffebryggare, vet inte hur många vi har och en sådan espressobryggare finns välanvänd hos oss. jag har även köpt en till äldsta sonen.

Det är viktigt att ha vänner och i går såg jag Skavlan med professorn som förklarade skillnaden mellan månniskor och djur när det gäller den sociala biten. Ibland när jag ser de som har professurer i vissa ämnen blir jag förvånad.

/Margareta G

När jag ska ge kommentarer på vissa bloggar som din till exempel =) måste jag vara inloggad för att kunna skicka via OpenID och wordpress, nu när jag sitter vid en annan dator är det svårt för jag kan inte mitt lösen utantill, har aldrig lagt det på minnet. Jag får försöka få iväg den här kommentaren på annat sätt ser jag.