onsdag, december 19, 2007

Skräp

Någon ommöblering har det inte blivit än. Yngste sonen tyckte att jag skulle göra mig av med böckerna och skippa bokhyllan, maken muttrade något om att det blir ännu trängre, om jag flyttar på möblerna, som jag hade tänkt. Alltså kom jag av mig totalt!
Läste också i en tidning att det nu är trendigt med böcker i vardagsrummet, och det är ju inte så ofta som jag får känna mig som en trendsättare precis. Så böckerna får vara kvar!

Sonen och jag åkte istället till IKEA, för att leta efter ett soffbord, modell mindre. Vi lyckades dock inte hitta något som var lagom litet. Däremot hittade vi en hallspegel, som äldste sonen önskar sig i julklapp. Så nu är i alla fall julklappsbestyren färdiga.

Istället för ommöblering, har jag ägnat eftermiddagen åt städning. En stor hylla i hallen röjdes, skåpluckorna i köket torkades och den mer än överfulla köksbänken fick sig en genomgång.
Jag förstår inte hur vi lyckas samla på oss så mycket papper, skräp och elände.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir inte alltid som planerat men ett besök på IKEA är aldrig fel! Om inte annat så brukar man få mer prylar med sig hem;-))

Anonym sa...

Samma här. Papper och skräp så jag får spader. Tänk om man kunde kasta med en gång.Böcker är svåra att skiljas ifrån. Jag brukar ta tre kassar modell IKEA. En för spara en för lämna till loppis en för soptunnan. Blir spara kassen för stor får jag gå igenom en gång till. Det känns bra efteråt. Ibland måste man vara hård mot sig själv.
Decemberkram från Farmor K

Ejsans sa...

Papper och annat här också. Inte svårt samla på sid det inte. Och då är jag själv. Du kan bara inte ana.
Sedan hade ajg ju räknat med en bild a´la inredningstidning. Men du fick ju städat och det ska ju göras också, tyvärr.
Visst har jag tåliga små pippisar.

Krama om Lilla Vovven från mig

Kram
Pippi-Fia (måste lära mig det här namnet)

Niki Loong sa...

Naturligtvis ska man ha böcker i hemnet! Vad är ett hem utan böcker? Fattigt. Maken är likadan. Han ska inga böcker ha och pekar på trendiga hem med kliniskt rent från böcker och trivsel. Men här är böckerna kvar. Nåja, jag har tagit in dom i mitt arbetsrum. Men när dörren till v-rummet är öppen ser man böckerna - och jag ser till att den dörren aldrig är stängd :)

Kika gärna in på min sida igen, och skriv gärna i gästboken!
http://www.aresi.se/Niki.htm

Gunnar Deckare sa...

Hej
Böcker har vi i stort sett överallt i huset.Så vi är väl jättetrendiga då ha,ha.
IKEA är alltid mysigt att titta in på.
:)