fredag, november 21, 2008

Bra Anna!

Jag håller med skribenten helt och fullt. Anna är alldeles för bra för detta spektakel. På det här sättet tror jag att hon får möjlighet att utveckla sin unika talang. Och slipper kasta bort sin begåvning på flamsiga turnéer och hastigt ihopsatta skivinspelningar.
Nu är det sluttittat på Idol för min del.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gör helt enkelt så att jag kopierar den kommentar jag skrev till journalisten på aftonbladet som du refererar till i ditt inlägg.

Jag är benägen att helt hålla med. Detta måste ha varit bra för hennes karriär nu är ju bara frågan hur länge tv4 och Sony har ensamrätt på Anna för det har dom om jag inte har fel ett tag till. Om nu Sony inte väljer att signa Anna så begår dom i mitt tycke ett misstag för släpper dom ut henne är hon ett byte på marknaden i ca en vecka max innan någon lagt vantarna på denna underbara tjej. Jag tror helt klart på en turné med en underbar tjej en gitarr och en RÖST som får en att börja gråta redan i sommar

Anonym sa...

Hon klarar sig alltid! Det är jag fullkomligt övertygad om.

kram

Anonym sa...

Samma här,för ett tag sedan redan.Ha en fin helg:))

Anonym sa...

Hon kan nog stå på egna ben utan att få draghjälp av den hr sortens TV. Kan hon inte det så är det något som saknas...

Kram!

Anonym sa...

Ja du igår blev jag sur när de röstade ut henne. Hon var så superbra med sin röst och den låt hon valde. Hoppas hon kommer igen med låtar som passar för hennes röst.
Kan inte fatta att den där fåniga unga killen som inte kan sjunga inte åker ut. Hur kunde de rösta in honom från början undrar jag?
Kram Maggan