fredag, november 07, 2008

Illa, illa

Den här bilden har sonen tagit på en konsert med Backyard Babies, för något år sedan. Inte för att jag är någon diggare av dem precis, men bilden är fin, härligt med det blåa ljuset i bakgrunden.
Bilden utstrålar energi. Det gör inte jag.
Är så extremt trött. Sover och jobbar, är det enda jag gör.
Till och med bloggläsning och bloggskrivande, har jag lagt åt sidan.
Då är det väl illa?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är det nog ;-) Fast i bland hinner man inte med allt och bloggen finns ju kvar så ta det med ro. När saker blir ett tvång, det är då det blir illa!

Jättehärlig bild!

trevlig helg!

Maggan sa...

Ja, så där är det ibland för oss alla att vi inte kan/orkar skriva/läsa/kommentera. Du kommer igen när du orkar och då väntar jag här så länge på dig.
Tar en kopp kaffe och en tigerkaka till så överlever jag.
Kram o trevlig helg

Anonym sa...

Du har ett jobb och din trötthet. Jag blir trött av att inte ha ett jobb. Tänk om jag bara kunde njuta av fritiden. För att vara ledig har jag inget emot. Har så mycket att göra. Så mycket jag vill. Orättvist att inte kunna njuta därför eftersom jag ändå befinner mig här. Så är jag i stället bara trött *suck*./Rosa tankar

Storarvid sa...

Joo då kan man nog säga att det är illa, fast jag som är ganska ny på detta med bloggande har märkt att det tar faktiskt lite tid och en del kraft att blogga. Just nu är jag "åxå" dock väldigt trött, klockan är nu halv åtta o har varit uppe sedan 5. då de ringde akut att de fått en buckla på ett flygplan när de bogserat det o krockat med en hangarports dörr, o jag sdom tänkt att jag skulle få en lugn helg, så jag säger som farsan gjorde " Hur än en vänner sä, så ä ännan bak"

Anonym sa...

OJ,sänder lite x-tra energi här!Hoppas din lördag blir fin och avkopplande,kramen!

Anonym sa...

Då är det lite för utmattat, helt klart...

Lustigt att vi skrev om samma tema - sömn och trötthet.

Kram på dig.
Ta det lugnt nu i helgen och hämta nya krafter.

Anonym sa...

Bilden är kanon!! Bloggandet ska vara kul och när man själv vill!! Kram