torsdag, december 03, 2009

Åsa bloggar (gästblogg)

Då är det dags för nästa gästbloggare. Tyvärr lyckades jag inte kopiera över din fina bild. Är dessvärre inte särskilt datateknisk.
Varsågod Åsa:

Dagarna försvinner i ett huj. Jag försöker borra ner klackarna i marken för att hejda farten något, men det hjälper föga. Jag avskyr när almanackan är fullklottrad, när jag inte längre får min egen rad att räcka till, utan måste börja klottra på herrn i husets rad, då känns det som om det gått för långt.

Idag har jag ingenting skrivet, förutom att jag ska arbeta i natt. Ute är himlen blå och termometern har krupit under nollstrecket, perfekt för en löparrunda i naturens tystnad.
Tystnad, riktig tystnad där man hör vindens sus i trädtopparna och prasslet från löven på marken, det tycker jag mycket om!

Varma Gästbloggshälsningar från Åsa! / http://bitihopdax.blogspot.com

7 kommentarer:

Pinglan sa...

Det var en trevlig gästblogg! Bra initiativ av dig Imse!
Önskar dig en fin kväll

Znogge sa...

Ja, det är verkligen ett trevligt initiativ!

Kram

Gunnar sa...

Kul med gästbloggen! Ja det blir snabbt fulltecknat i kalendern. vewrkar som dedt finns tid till motion i alla fall.Det behövs.
i-)

Åsa sa...

Oj, så konstigt att läsa sin egen text hos någon annan! Men verkligen ett roligt initiativ!

Filifjonkan 1 sa...

Godkväll gästbloggaren. Smidigt att ha en gästbloggare om man själv just inte har något att skriva om...praktiskt är det. Kul att läsa om andras saker med. Vist är det härligt att vara ute när det r sol och frostnupet på marken ikväll är sista natten med frost här ner stod det på vädret nyss,Vi återgår till det grå fuktiga, a det så bra

Hannele på Hisingen sa...

Skönt med tystnad ibland.

Daniel sa...

Skoj!