onsdag, december 02, 2009

Ett vanligt inlägg

Nu rasslar det till i mailkorgen titt som tätt. Jättekul att ni skickar in era gästbloggar. Kul att få andra mail, än erbjudande om Viagra och penisförlängning, även om dessa mail har minskat betydligt och periodvis försvunnit, sen jag började använda Mozilla firefox.
Det är som att få julklappar varje dag. Tur att julen varar ända till påska, för det här projektet tar nog lite tid.

Är det så att någon undrar varför hon/han inte får någon fråga om att gästblogga, så är det så att denna dam inte alltid har alla pennor i pennskrinet, utan kan bli lite förvirrad ibland.
Jag tänkte först försöka komma ihåg i huvudet vilka jag skickat frågan till, men insåg snart att det är totalt omöjligt. Så nu har jag skrivit upp era namn på en lapp. Men det är mycket möjligt att jag missat någon, så det är bara att skicka in era bidrag ändå, om ni känner för det.

En del kanske får frågan två gånger, inte alls osannolikt och en del kanske blir tillfrågade igen, fast ni sagt nej. Bry er inte om mig då. Skicka mig till papperskorgen.

Idag vaknade jag både med magont och huvudvärk. Så nu stannar jag hemma på eftermiddagen och tar ut lite komptid. Har så mycket tid innestående som måste tas ut före årsskiftet, då det här tidsavtalet upphör att gälla. Det kan ju vara skönt att ta ut tiden när man själv vill och behöver.
Men någon promenad i det vackra vädret blir det inte, tyvärr, det skarpa ljuset känns inte bra för ögonen och huvudvärken. Tänk nu klagar man över att ljuset har kommit. Det som varit så efterlängtat.

Som sagt var, fortsätt skicka in era gästbloggar om ni har tid och lust. Jag ska lägga ut allihop, fast det kan ta lite tid.

6 kommentarer:

Znogge sa...

Usch din stackare, har du också åkt på nogon elak bacill? Mitt bidrag är på väg. Skrev det redan i måndags men har inte orkal maila. Det säger allt om mitt hälsotillstånd!

Kram och krya på dig!

Daniel sa...

Visst kan jag gästblogga!

Vad vill du jag ska skriva oM?

Veiken sa...

Vad kul att du har fått en sådan respons på din injudan. Ska bli kul att läsa sedan. Kram

Myntdrottning sa...

Det där verkar ju skoj. Läste inlägget om Mamma MU och skrattade gott :)

Magnus Thorn sa...

Jag kommer med min, snart..:)

messan sa...

Stackars dig! Hoppas du snart mår bättre igen. Skönt att ha lite komp att ta ut när det behövs. Roligt att läsa alla olika inlägg:).
Krya på dig.
Jag ska fota det.
kramar