söndag, maj 09, 2010

Dagens ungdom

Hörrni, man vet att man är gammal, när man reagerar på hur dagens ungdomar ser ut. Jag undrar om tjejer är stöpta i nån slags form? Är det nån makalös manick som har konstruerat dem?

Originalitet uppskattar jag, men dagens tjejer ser inte originella ut, bara tråkigt likriktade.
De har minikortkort kjol eller tunika, väldigt urringat, vitblekt eller mörkfärgad hår. Gärna med ful utväxt. Kraftig makeup. Och gärna rökande. Och piercingar till ve och förbannelse.

Nu låter jag som en hjärnlös morsa från stenåldern, men det är väl så, i varje generation, att de äldre ska klaga på de yngre. Nåt ska vi väl få roa oss med.

Killarna är inte mycket bättre, med sina byxor som hänger i knävecken och visande halva arslet.

Nej, dagens ungdomsmode är trist, trist och fult! Så de så!

5 kommentarer:

Madonnan sa...

Du har nog rätt. Fast jag tror de tar igen det när de blir lite äldre tonåringar, 17,18 sådär - för tycker mig se många som har sina personliga stilar då. Mkt bättre!

Kram o trevlig söndag:)

Ystrasystra sa...

Håller med du!

Cici sa...

När tyckte en äldre generation att ungdomar klädde sig, och uppförde sig, som dom borde? Det är en jobbig period i ens liv, tonåren, och då vill man nog vara som dom andra runt omkring, inte sticka ut. Det kommer nog lite senare.

Helena Palena sa...

Håller med! Det här med brallorna som hänger. Det är för slött och för bortskämt. Jag brukar undra hur dom ska klara sig i skogen om allt brakar och det blir nöd.

Monica sa...

*asg*