lördag, maj 08, 2010

Vill du jobba på bordell?

En legalisering av bordeller, pratar den här fp-kvinnan om. Då är min fråga om arbetslösa i sådana fall kommer att tvingas att jobba på bordell? Kommer man bli tvungen att lämna familjen i en stad och börja jobba på en bordell i en annan stad? Kommer samma villkor gälla för män och kvinnor? För gamla och unga?

Nej, det här är inget bra förslag. Tanken svindlar, tänk om jag blir arbetslös och måste infinna mig på en bordell för att få min försörjning. Eller om mina söner blir arbetslösa. Hemska tanke! Vi kanske kommer att jobba på samma bordell?

Nej, det här förslaget tycker jag att vi skrotar så fort det bara går. Förresten, är förslagsställaren själv beredd att arbeta på en bordell, i den händelse att hon blir arbetslös?

8 kommentarer:

Frogprincess sa...

Nä... det var inget bra förslag av henne...
Ha en bra kväll.

Vicke sa...

Det förlaget hör hemma i papperskorgen, jag hoppas att du får en fin kväll nu

gladmymlan sa...

mjaaooo...jag måste ju inflika lite motvals som jag är:)) nä jag tycker såklart inte att det ska bli så att man riskerar att tvingas arbeta på bordell när man blir arbetslös...DOCK kan jag tycka,
att det är vettigt att legalisera sexköp, varför? för att få bort kriminella torskar på gatorna, och trafficking, just som hon skriver. någonstans känns det som att det ändå är en stor marknad för just sexköp, och när det blir olagligt tar dom sig andra vägar att använda den sortens tjäster vilket gör att många riskerar att bli utnyttjade.
det är svårt att veta det där och en poäng har du med att man inte ska stå där och riskera att behöva sälja sex själv för att inte bli av med akassan typ:))

jag kan inte helt förkasta att legalisera bordeller men det behövs finslipning...

Cici sa...

Om man inte kan tänka sig tanken att ens egen dotter skulle kunna arbeta inom yrket, då ska man gömma förslaget längst ner i papperskorgen!
Jag blir verkligen arg på sånt där. Aldrig har jag hört någon föreslå att kvinnorna ska ha rätt att köpa män, varför ska då karlar ha den rättigheten. Det är någon jäkla ide om att karlar MÅSTE ligga med kvinnor så fort dom känner för det. Kvinnor däremot dom får minsann behärska sig!

Uffematten sa...

Verkar helknäppt!
Och som andra redan har påpekat; skulle förslagsställaren själv vilja jobba på en bordell??? Eller skulle hon vilja att någon av hennes närstående skulle göra det??? Tror inte det!

Orion sa...

Självklart behöver man inte jobba på bordell även om det blev legaliserat. Det är till exempel redan lagligt att vara porrstjärna i Sverige, men jag kan lova dig att inte en enda människa kommer bli av med sin a-kassa om de nekade ett erbjudande om att vara med i en porrfilm...

Cici: Prostitution gäller båda könen, Camilla förslog aldrig att man bara skulle legalisera sexköp av kvinnor.
Och när det gäller ens barn, om mitt barn var prostituerat och jag fick välja på att han/hon skulle jobba på gatan eller i statliga bordeller så skulle jag definitivt välja att mitt barn skulle jobba på en kontrollerad bordell...

oumberligating sa...

Tackar som frågar....men jag vill nog inte jobba på bordell, fast i mitt inlägg så skrev två män i kommentarsfältet att de skulle kunna tänka sig det..en kille hade visst en prisbild 2500:- spänn skulle han ta....herregud vem har råd med det...om jag nu emot all förmodan skulle jobba på bordell så skulle jag starta en egen...lite som IKEA..billigt och bra och skötte kunderna en del av jobbet själv så skulle jag ta tusenlappen jämt! (ler)
Ha en fin Söndag!
Kram ifrån Peter!
PS: Ursäkta min dåliga humor...du vet vad jag tycker i frågan!
Kärlek och sex får gärna "kosta på" men inte kosta....(ler)

oumberligating sa...

Nu har jag läst dina övriga kommentarer...min favorit är Cici..."kvinnor för minsann behärska sig"!
Ursäkta Cici, vill inte driva med dig, men jag gillad den raden!
Vill bara tala om att du inte är ensma om att gå runt och "behärska dig"! (ler) Vi är många som gör det i denn prunkande vårtid, se hur illa ställt det är med mig som måste göra ett blomster inlägg för att få läget under kontroll! (ler)

Kram ifrån Peter, helt gratis till alla som vill!