tisdag, maj 25, 2010

Kloka män

Japp, det finns såna. Kloka män, alltså. Den här mannen till exempel, han har en hel del att lära oss. Liksom denne, ytterst kloke kille. Killen i den vita skjortan.

Och visst skulle världen bli lite bättre, om fler var som just de här två?

6 kommentarer:

znogge sa...

Tur det inte bara är dårskap som får råda<!

Kram

Pontus sa...

Felet är inte att vi inte vördar deras religion utan att de inte vördar vår yttrandefrihet. Det spelar alltså ingen roll hur många på yttrandefrihetssidan som är kloka. Världen blir bara bättre om åsiktspåtvingarna följer hans exempel.

Frogprincess sa...

Oj... den med Randy Pausch var otrolig... Tåls att titta på mer än en gång.

Marianne Johansson sa...

filosofie doktorn - the 'Ph D' - avlyssnad av bl a oprah winfrey - hade många kloka ord att säga - från det ena till det andra - jag kan bara relatera till den sammankomst som fanns i frölunda kulturhus den 30 augusti 2007 - då lars vilks - tillsammans med prof sven-erik liedman - höll en föreläsning om konst och yttrandefrihet - och oxå därvid visade en hel del bilder - på sluttampen även den omtalade rondellhunden - 'damals' - då - gick det mycket lugnt och sansat till i den hörsalen - jag såg - och oxå hörde - hur en del människor med islam som tro - i auditoriet - var med och yttrade sig - fick yttra sig - bland många andra - jag oxå fick chansen - fick en mikrofon räckt fram till mej - men jag avböjde - blev rädd för micken - är ej van vid sånt - men som sagt - då gick det mycket lugnt och faktiskt respektfullt till - ingen visade någon som helst aggression - ej heller människor med islam som tro - kan det ha berott på att en professor i idé´- och lärdomshistoria var med - eller vad kunde det ha berott på - kanske på att vilks just då inte hunnit bli en världskändis - man kan ju undra ...

Okki sa...

Randy Pausch var helt otrolig.
Vi har mycke att lära om honom...
Snacka om att leva här och nu :)

Är det ok om jag oxå sätter klippet på min blogg?
Solig kram Okki

Humlina sa...

Goa mjukistack för videon...den gav mig en spark i baken..åt det positiva hållet. Var rädd om dig och spring inte för fort så du inte hinner med dig själv.