fredag, juni 05, 2009

Bruce, du frälste mig

De senaste dagarnas deppighet har nu fått ett välbehövligt avbrott. Har nämligen intagit huvudstaden, bott på hotell och varit på Springsteens konsert. Mäktigt, är väl det rätta ordet för konserten. Energi, glädje och livslust, spred han, den gode Bruce. Trots ett fruktansvärt väder.
Tänk att sitta ute en junikväll och behöva vara iklädd, inte bara regnkläder, utan också vantar, mössa och halsduk.

Hotellet, "Hotell Norrtull", var även det en trevlig upplevelse. En gammal byggnad som tidigare var huvudkontor och centrallager för Vin & Sprit. Mycket läckert inrett.

Idag har vi promenerat runt och ägnat oss åt diverse turistattraktioner, som vaktavlösningen vid slottet och en tur i Katarinahissen.

Tack för alla goda råd, angående min husdjurslängtan. Dessvärre är det inget som hjälper, maken är extremt ointresserad av djur och tycker att han fått stå ut med djur i huset i så många år, att resten av livet ska tillbringas i djurfrihet. Inget kan ändra på det och eftersom ingen av sönerna längre bor hemma, står jag ensam med min åsikt, att huset liksom är alldeles för tomt, utan djur.

8 kommentarer:

Znogge sa...

Hade skrivit ett långt inlägg men fibblade bort det! Men kanske dyker det upp igen. Hur som helst, trevligt med en härlig konsert och en sådan kväll lever man länge på.

När det gäller hundfrågan så är det så tydligt vad du tycker och vill. Själv tycker jag inte det är ok när man hindrar någon från något som är så viktigt. Eller säg så här, jag hade aldrig velat stå i vägen för en stark längtan hos någon som jag tyckte om... Aldrig!!!

Lallis - liv och leverne sa...

ÅH vad det låter mysigt med hotell och Bruce:)
KRAM vännen.

Charlotte sa...

Härligt att du var nöjd med konserten, sonen sa samma sak...underbart!!!

Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram

Bums.nu sa...

Hälsa bumsofanterna från mig :-) De kommer om du lockar på dem...

Jeanette sa...

Hej, ja han är bra. Önskade att jag hade kunnat gå. Du bodde bredvid mitt jobb :-) jag jobbar i det gula huset före Hotell Nortull när du kommer från Vanadisrondellen.
Ha en bra helg! Kram

kloktok sa...

Ja, inte är det någon sommarvärme direkt!:-O fast du verkar ändå haft det trevlig i huvudstaden!:)
ha nu en trevlig helg.
MVH & kram

Katinka sa...

Men vad skönt att du fick komma iväg på en liten tur och fick upp humöret lite.

Och det där med husdjur är ju ett stort dilemma. Vet faktiskt inte riktigt vad man gör i din situation. Passar andras hundar?

Pia sa...

Är bara så avundsjuk på dig som fått lyssna på Bruce!!
He is da king!!! :o)
Ha en bra dag!! Kram!