söndag, oktober 25, 2009

Djävulen i mig

Ni vet ju att jag väldigt gärna vill ha en ny hund. Men mannen säger att nu ska vi vara hundfria i 30 år, eftersom vi har haft hund i 30 år.

Ni vet ju också att jag har ständig värk i lederna och har haft så i mer än 30 år. Nu ligger det till så, att under det senaste året har mannen drabbats av den ena krämpan efter den andra, efter att tidigare nästan aldrig varit sjuk.

Och då far djävulen i mig, för jag säger att nu är det din tur. Nu kommer du att vara krasslig i 30 år.

Livet tar och livet ger. Som man sår får man skörda.
Den man ligger med får bädda! Mooahahaa...

7 kommentarer:

Tant Brun sa...

ja du är då för kul kära imse, det är ju halowen snart och då passar ditt skratt in jättebra, då kan vi spöka du och jag...
Kramen

fashionhaggan sa...

hihi, det var inte snällt sagt!

Znogge sa...

Köp en hund människa och få fart på gubben! Det är bevisat att hundägare håller sig i bättre kondition. Körsångare och korsordslösare ligger också bra till.

Vad jag som "hundmänniska" inte förstår är varför maken din inte längre kan tänka sig att ha hund. På något sätt blir det liksom en livstil som man gillar och har han stått ut i trettio år så...

Kram!

BIldgatan-Avsändare Margareta sa...

Trettio år och nu har han slutat gilla hund eller har han bara varit tyst i alla de 30?

Ditt härliga skratt påminner mig om en annan person som också har lite underfundiga texter.

/Avsändare Margareta

Ejsans värld sa...

Men Imse då!!
Fast du har ju rätt förstås. Det sista var bra.

Tack tack, ja nu är jag koko, men det börjar gå över.

Kramiz

Daniel sa...

Gå emot gubben å köp en hund. Efter en dag e gubben fast- och gör allt för vovven

Humlina sa...

Mooahahaa!!..Där satt den skadeglädjen och mös, åtminstone en liten stund..Moooahaha! Det finns väl inget mer frustrerande än att försöka nå fram till någon som redan bestämt sig för vad som ska gälla. Då är frestelse genast där och frestar en att tjonga till med ett rejält ord-slag mitt i orubbligheten, så att en liten, liten spricka öppnar sig..så orubbligheten blir åtminstone en anings störd i sin orubblighet."Hallååååå, här är jag, bara så du vet" Alltså, kan du inte få någon enda liten rackare att ge dig hund i julklapp??!!! Nähä, så du har du tänkt sukta och tråna i hela ditt liv efter en liten fyrfotad vän. Mooooahahahaha...kramar i massor.