lördag, september 19, 2009

Ugglas kör

Det där med att sjunga med Caroline af Ugglas lät ju ganska märkvärdigt. Riktigt så märkvärdigt är det inte. Det är inte så att hon och jag ska stå på en scen och sjunga tillsammans. Tyvärr.

Nej, jag ska nämligen prova på hennes kör! Det är gratis prova-på-kväll på torsdag. Och det ska jag göra.
Det verkar så roligt att sjunga i kör och den här kören sägs vara särskilt rolig. Så det ska bli spännande.

Annars händer inte så värst mycket spännande saker för närvarande. Klaffsar fram i livet och undrar ibland vart jag är på väg. Och varför.

Imorgon åker vi till sonen i Stockholm. Han fyller 22 på måndag, men vi firar imorgon.
Lillgossen har blivit så stor.
Svårt att förstå att den där bredaxlade 5-kilosklumpen, som plockades ur min mage, har blivit en stilig vuxen man. En man som klättrar i berg och spenderar mycket av sin lediga tid på Vässarö, scouternas egen ö.
Han har blivit en mycket klok människa. Med stor integritet. Som inte är rädd för att göra sin åsikt hörd. Han har ett rättvisetänk. Låter sig inte köpas. Jag har alltid tyckt att han borde bli politiker. Men nu ska han bli lärare. Kan bli bra det med.

Nej, nu ska jag gå ut i solen. Gör det ni med.
Puss o kram!

3 kommentarer:

Znogge sa...

Lika gammal som vår äldsta fröken då! Ja, nog har tiden raskat på.

Sjunga i kör verkar så roligt tycker jag men en opedagogisk musiklärarinna tog en gång bort allt mitt självförtroende när det gällde sång. Tyvärr har jag inte hittat det än! Hoppas du har större framgång!

Humlina sa...

solglada.. puss o kram till dig med

Mia S sa...

Och alldeles nu när jag läste om solen, så tändes den här uppe också... så nu ska jag ta dig på orden och gå ut en sväng..

♥ kram på dig